Uszkodzona prawa strona c4 cactus

15 Lip 2017, 02:51

Witam. Mam citoena c4 cactus, ma on uszkodzony prawy bok. Pytanie co wymienic, co szpachlować, a co da rade wypchnac bez szpachla ? Liczę na pomoc oraz ocenę 'czy warto'. Z tego co się orientuje do wymiany są tylne drzwi, te plastiki od progu oraz plastik nadkola, może drzwi przód. Oraz wydaje mi się, że da radę wyciągnąć tylni błotnik. Najmniej wiem co zrobić z progami z góry. Jakby ktoś wiedział ile może kosztować cała naprawa robiona samemu oraz w warsztacie proszę o odpowiedź.
KMucha
Obserwowany

Prawo jazdy: 20 02 1969
Auto: c4 cactus
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2015

15 Lip 2017, 08:39

Wszystko do wymiany, tu juz nie ma co klepać. Czyli tylni błotnik,tylnie drzwi,prog no i plastiki jakie tam trzeba koszt naprawy mniej wiecej okolo 2500/3000 plus czesci
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

16 Lip 2017, 02:19

Jak wymienic te progi ?
KMucha
Obserwowany

Prawo jazdy: 20 02 1969
Auto: c4 cactus
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2015

16 Lip 2017, 08:26

Wycinanie i wstawienie nowego, to samo z tylnym blotnikiem
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Koncepcyjne crossovery Toyoty od R-SC do C-HR
    Crossover Toyoty oparty na C-HR Concept to najnowszy produkt japońskiego koncernu. Auto trafi na rynek w połowie tego roku, jednak jego historia sięga 15 lat wstecz, kiedy zadebiutował koncept R-SC. Wciąż nie wiemy, jak będzie ...