Uwaga na komis z Siewierza PHU Dowex

17 Kwi 2010, 12:42

Witam. Radze omijac komis z PHU Dowex z Siewierza z daleka albo baaaardzo dokladnie sprawdzac auto, ktore sie tam kupuje. Kupilem tam bezwypadkowe auto, ktore jak sie pozniej okazalo bylo rozbierane i malowane. teraz mam dodatkowo problemy z elektronika:(. Rocznik fajny, cena dobra ale nie warto, bo duzo bedzie trzeba pozniej w nie wlozyc. Ponizej namiary na ten komis:

PHU Dowex
Stawowa 2 przy trasie 1 za stawem

42-470 Siewierz
Maddox
Maddox
Nowicjusz

Miejscowość: opolskie

17 Kwi 2010, 17:03

Maddox napisał(a):Kupilem tam bezwypadkowe auto, ktore jak sie pozniej okazalo bylo rozbierane i malowane.

A pofatygowałes sie przed kupnem zeby je dokładnie sprawdzić np;warsztat,SKP... :?:

[ Dodano: Sob Kwi 17, 2010 18:05 ]
Ps.Czy kolejny "mądry"po szkodzie... :?: :?: :sad:
Pamiętaj na przyszłośc:sprzedający powie Ci tyle ile jemu pasuje a nie całą prawdę
o samochodzie.... :!: :!: :!: :sad:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

17 Kwi 2010, 20:08

Migi60 napisał(a):
Maddox napisał(a):Kupilem tam bezwypadkowe auto, ktore jak sie pozniej okazalo bylo rozbierane i malowane.

A pofatygowałes sie przed kupnem zeby je dokładnie sprawdzić np;warsztat,SKP... :?:

[ Dodano: Sob Kwi 17, 2010 18:05 ]
Ps.Czy kolejny "mądry"po szkodzie... :?: :?: :sad:
Pamiętaj na przyszłośc:sprzedający powie Ci tyle ile jemu pasuje a nie całą prawdę
o samochodzie.... :!: :!: :!: :sad:

eee no co ty jak zobaczyl fure po okazyjnej cenie to malo sie nie posikal z radosci ze kupil fure za pol ceny od jakiego niedouczonego handlarza co nie wiedzial co sprzedaje
a znajomi nie mieli tyle szczescia i musie wybulic za podobne drugie tyle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.::AGUARES::.
Nowicjusz

Miejscowość: daleko

18 Kwi 2010, 09:43

nie mialem czasu na dokladne sprawdzenie. musialem sie spieszyc bo przyjechalem z zagranicy na krotki urlop. mam teraz nauczke i pewnie nastepnym razem wezme se to wszystko na spokojnie :wink:
Maddox
Maddox
Nowicjusz

Miejscowość: opolskie

24 Cze 2012, 21:31

Nie tylko oszukują na samochodach, ale i na częściach samochodowych również. Zapewniają, że oddadzą pieniądze, dają "gwarancję rozruchową" i na hu....mi to wszystko. Banda złodziei!!!!!! Na dodatek nie wydają żadnych paragonów ani f-r. Trzeba takie sprawy nagłaśniać, żeby nie mogli spać spokojnie. Jak się mogą ogłaszać na stronach internetowych robiąc takie przekręty. Banda ZŁODZIEI I KŁAMCÓW!!!!!! Cofnę wypowiedź, jak mi oddadzą moje pieniądze za bezużyteczną część tak jak obiecali !!!
mercedes77
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 09 2002

15 Sie 2014, 19:52

Aż głupio się przyznawać, ale pracowałem tam przez 1,5 miesiąca i miałem dość po tym czasie. Ci ludzie żyją z naciągania innych. Sam na własne uszy słyszałem jak szefo dzwonił do "fachowców" z zapytaniem ile będzie kosztowało cofnięcie licznika w jakieś furze. O innych sytuacjach nie chcę pisać, ale ogólnie porażka. Radzę omijać to miejsce szerokim łukiem...
młody2
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 03 2005
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: Audi A3
Silnik: 1.9 TDI (131KM)
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Crafter "Van of the Year 2017"
    Nowy Crafter marki Volkswagen Samochody Użytkowe, produkowany wyłącznie w fabryce w Białężycach koło Wrześni, pod wieloma względami wyznacza standardy wśród aut dostawczych. Samochód ma bardzo bogate wyposażenie ...