Uwaga na myjnie przy ul.Płochocińskiej róg Modlińskiej Warszawa

20 Lut 2016, 16:38

A dokładnie myjnia samochodowa na ul.Drucianej w Warszawie to jest prawie róg Modlińskiej i Płochocińskiej.
Właścicielem tej myjni jest jakiś psychopata,który nie ma swojego życia prywatnego tylko lata po tej myjni całymi dniami.Pośpiesza klientów,kieruje ruchem,jest wulgarny ale nie to jest najgorsze....Byłem świadkiem jak właściciel tej myjni wytrząsał się nad siedemdziesioletnim dziadkiem,który sam mieszka tuż obok tej beznadziejnej myjni,ubliżał i wykrzykiwał do biednego dziadka że jest nikim,że osoby które odwiedzają dziadka będą płacić za wjazd samochodem na drogę która prowadzi do myjni jak i domu staruszka.Krzyczał,a raczej ryczał,że dziadek jest zerem,biedakiem,którego załatwi.....że ja mam pieniądze,a ty śmieciu za co się wykupisz...Reszty nie napiszę,bo nie mogę używać brzydkich słów.
Właściciel tej myjni to całkowite dno!Moja noga nie stanie w tej myjni i nie polecam jej nikomu. :no:
pawelcoolx
Nowicjusz

Auto: Nissan

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Kia cee’d - kompaktowy hatchback do miasta
    Najbardziej ekonomiczną wersją silnikową jest 1,6 CRDi o mocy 136 KM. Według danych producenta tak skonfigurowany samochód spala średnio 4,4 l/100 km (w trybie miejskim jest to 5,1 l/100 km, natomiast w trasie wynik ...