krzysiek4000 napisał(a):Nie wierzę ale chyba ktoś kupił tego grata bo ogłoszenie jest nieaktualne.
Ten grat był wcześniej za prawie 2x większą kwotę z super zdjęciami gdzie wyglądał idealnie + opis wskazujący, że jest to prawie egzemplarz kolekcjonerski...
Realnie moim zdaniem samochód jest wart nie więcej jak jakieś 1800zł. W środku ładna kierownica mtechnik, za która trochę grosza można zgarnąć i silnik prawdopodobnie nie najgorszy, przynajmniej spod korka oleju 0 przedmuchów. Dalej mechanicznie nie weryfikowałem. Budy raczej nie opłaca się ratować.
Nieaktualne bo może kolejny oszukany w przypływie złości zdemolował do końca tego grata
![Szczęśliwy :D]()
artur73 napisał(a):Kirin..? Może nie warto jeździć po auta tak daleko od domu tylko zmniejszyć promień dla filtrowanego areału do np 150 km..?
Oczywiście masz świętą rację, nie warto jednak od czasu do czasu można zaryzykować. Jutro kolejna wyprawa, prawie 300km... ale sprzedawca zweryfikowany i cena wręcz wygórowana więc jestem dobrej myśli. Mam nadzieje, że jutro nie będę wylewał kolejnych żali na forum...
![Mr. Green :mrgreen:]()