REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
nicky70 napisał(a):UWAGA NA OSZUSTA Z REJONU ORZESZE - ZAZDROŚĆ w woj. Śląskim.
KAROLIK napisał(a):Gosciu ale z ciebie krętacz, piszesz na sprzedawce mojego Paska a on jest ok i auta ma w rewelacyjnym stanie!!! Gadalem z nim o tym co tu piszesz, dziwie sie że nie piszesz prawdy jak bylo.... dzwoniles do niego w sprawie pasata a że miał dwa pasaty na sprzedaż to zapytał się ciebie czy chodzi o tego po lifcie? skoro nie rozumiales co to znaczy trzeba było zapytac!!! wszystko bylo zgodnie z opisem i po dotarciu przez ciebie na miejsce na placu był pasek po lifcie(oboje byliscie zdziwieni że nie o tego chodzi, tego już tu nie piszesz ma**le) po tego za 17 koła trzeba bylo podjechac gdzie indziej na plac. Stan auta jest adekwatny do ceny, fakt miał urwany zamek ze schowka ale najlepsze ze opisujesz korozje ktorej wogole niebylo na karoserii lecz na ramce tylnej malej szybki i to w jednym miejscu. Na tym forum szukamy oszustów i picowozów a skoro gosc sprzedaje 15aut miesiecznie to chyba niesą takie złe i dawno by go ktoś opisal na naszym forum. Zastanow sie czego od niego chcesz bo płakac to sobie możesz mamuśce nad slowem LIFT które cie tyle BAR**IE KOSZTOWAŁO
paul94 napisał(a):chyba juz gdzies to widziałem, czy nie tak przypadkiem na bezwypadkowe.pl?! masz jakies zachwiania emocjonalne, że opisujesz swoje problemy na wszystkich stronkach, jeśli tak to mylisz fora, to nie jest forum psycholog.pl.!! Kolega wyżej KAROLIK napisał jak to dokładnie było, z tego co pamiętam to na innych forach tez nie poparli tego co piszesz. Akurat składa się, że ja kupiłem jakiś rok temu samochód u tego pana i jestem zadowolony, jestem z Warszawy, więc też nie miałem blisko i szczerze to nie przypominam sobie, aby ten pan w czymś mnie próbował oszukać. W zasadzie to super miałem z nim kontakt, jak przyjechałem na miejsce to od razu powiedział, ze zwróci mi koszty przyjazdu, gdyby mi sie nie spodobał. Widocznie było z Toba cos nie tak, skoro Tobie nie zwrócił kosztów jakie poniosłeś, albo może w ogóle z nim na ten temat nie rozmawiałeś, nie wiem jak to było, nie interesuje mnie to, mam poważniejsze problemy na głowie. Ty i tak będziesz sie teraz bronił, ale wydaje mi sie że kręcisz. Auto Ci się nie spodobało, wpadłes w agresje i teraz chcesz się w bardzo chamski sposób na tym młodym człowieku zemścić. I nie ośmieszaj już Twojej żony. Jak można koloru samochodu nie rozpoznac na zdjęciu, moja 7 letnia córka rozpoznała, a Twoja żona nie? Ja moge tutaj jedynie poświadczyć, ze ten Pan jest absolutnie w porządku. Wszystkie samochody mają jakies wady, ale od tego ile jest tych wad zależy cena samochodu. Nie kupiles tego auta, nie masz go na ogrodzie, wiec sie nie czepiaj. Bardzo nie lubię jak ktoś pisze: Możliwe, że i jego ta historia czegoś nauczy i będzie bardziej uczciwy i prawdomówny - jeśli nadal chce sprzedawać samochody. Człowieku nie rozśmieszaj mnie, za kogo ty sie uważasz?? chłopak próbuje sie dorobić, jest prawdomówny, kulturalny, jak mu ktos zajdzie za skórę to potrafi sie odegrać, więc nie pisz ze po Twoich chamskich postach stanie się aniołem. Traktujesz go jak jakiegos gnojka, a to spoko gość i jak nie wierzysz to napisze do znajomych zeby wypowiedzieli sie na jego temat. Dla mnie to też żaden problem napisać posta o Tobie) Pozdrawiam
Luke16 napisał(a):Wiecie to nie są nowe rzeczy przecież.... Handlarz też człowiek ja się najeździłem za autem z dwa miechy żeby coś kupić.... Bo niestety każdy zachwala swój towar... ile razy ja coś sprzedawałem to o wadach pisałem w mniejszym stopniu... Jeżeli miałbym się postawić na miejscu tego handlarza to starałbym się sprowadzać auta w jak najlepszym stanie by szybko je sprzedać a nie stały przez rok na placu i czytając posty innych uważam że ten młody człowiek tak też robi.... nicky70, człowiek uczy się na błędach i nie raz trzeba stracić aby potem dwa razy zyskać:)