Uwaga na oszustow naklejkowych EXEOS CARS czy JJ GROUP

06 Lip 2017, 11:17

Przestrzegam wszystkich przed Firmą EXEOS CARS to oszuści !!!
Ja również zostałam oszukana przez Firmę Exeos . W ubiegłym roku kupiłam u nich samochód i podpisałam umowę na reklamę na samochodzie . Wypłacili mi 2 transze wynagrodzenia i koniec . Nie dość , że oszukali to sprzedali mi auto uszkodzone . Uszkodzenia blacharskie zaklejone nalepkami reklamowymi . Byłam z tą sprawą na policji ale mieli mnie w nosie . W międzyczasie okazalo się , iż nalepka reklamowa np. Milki jest nalepiona bezprawnie , gdyż Milka nie podpisywała żadnej umowy na reklamę na sakochodach i kazali mi ją zdjąć . Dalej ten proceder trwa . Dalej są ogłoszenia na sprzedaż samochodów sponsorowanych reklamą na samochodziee . Jeżeli wiesz co można z tym jeszcze zrobić to daj znać . BozenaB
BozenaB
Obserwowany

Prawo jazdy: 02 02 1992
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: toyota yaris
Silnik: 1,4 D 90KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

04 Wrz 2017, 18:36

Niestety jestem kolejnym frajerem. Proszę o pomoc.
Marek Burzyński
Marek222
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 03 1978
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Outlander
Silnik: 2,2d
Typ: SUV
Rok produkcji: 2014

31 Paź 2017, 22:24

Witam. Ja też podpisałem umowę z tymi oszustami. Co można im teraz zrobić??
Proszę o pomoc. Najlepiej na maila: [email widoczny po zalogowaniu]
Bzino68
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 02 1983
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Ford
Silnik: 1.6
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2013

01 Lis 2017, 00:22

Tajny informator? Bez jaj. Informację otrzymałem po podpisaniu umowy z bankim więc nic nie mogłem już zrobić. informacje, które otrzymywałem były raczej rodem z kiepskego kryminału. Nikogo nie wydałem, bo w jaki sposób mogłem to zrobić. Skoro mieliście Państwo moje dane to trzeba było pomóc niezwłocznie, a najlepiej zgłosić organom ścigania. Jak widać taką metodą nikogo nie uratowaliście,
Marek222
Nowicjusz

01 Lis 2017, 13:21

Skąd mogłem wiedzieć, że dzwoni policjant!? Nie znam się na konspiracji. Umowa z bankiem była podpisana i już terminowo nie mogłem rozwiązać. Nie szukam niczego na forach, bo jak widać żadnej pomocy nie uzyskam. Poza tym skoro jest to przekręt to dlaczego tak długo działał.
Co do utraty „wtyk” to nie chcę tej głupoty komentować. Odebrałem auto i jestem w takiej samej sytuacji jaj inni, nawet gorszej bo nie dostałem ani jednej wpłaty. I przez wiele lat będę musiał sobie radzić sam. Prawnie nie jestem w stanie zmusić byłej firmy do zapłaty skoro jak twierdzą mailowo ogłosili upadłość. Proszę nie odpowiadać i zakończyć tą dziwną dyskusję.
Marek222
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Rosjanie wybrali coupé roku
    Lexus RC został ogłoszony najlepszym coupé w corocznym plebiscycie Car of the Year in Russia. W głosowaniu wzięło udział ponad milion osób. W 20 segmentach Internetowy plebiscyt trwał przez ponad trzy miesiące ...