UWAGA NA SKLEP Z OSZUSTAMI

11 Kwi 2009, 13:06

UWAGA NA SKLEP Z PONIŻSZEGO LINKA http://www.usautopark.istore.pl/
dokonałem zakupu drążków kierowniczych w tygodniowych odstępach Jedena pzresyłka doszła listem zwykłym w kopercie pomijając fakt że mieszkam za granicą :lol drugiej do dziś nie otrzymałem właściciel sklepu pozwiedzał że odda mi pieniądze za nieotrzymany zakup lecz do dnia dzisiejszego nic nie otrzymałem oraz stwierdził że nic mi nie odda ,na forum było głośno przez kilka dni o tym sklepie po ukazaniu się poprzednich postów (dla zainteresowanych zostały przeniesione do śmietnika na stronie http://ptclub.pl/viewforum.php?f=14) właściciel był tak bezczelny ze zaproponował mi zwrot gotówki lecz tylko 50 %.dodam że zwodził mnie od października informacjami że to wysłał druga przesyłkę to że przeleje mi pieniądze to że księgowa coś pomyliła itp.
KRÓTKO PISZĄC SKLEP PROWADZI ZŁODZIEJ I OSZUST !! Dla wiarygodności swojej wypowiedzi znalazłem na innych forach 20 osób oszukanych przez ten sklep a 5 z nich zgodziło sie wspólnie ze mną dać im nauczkę poprzez zgłoszenie dokonania oszustwa w prokuraturze.Radze omijać sklep szerokim łukiem jeśli ktoś nie chce mięć podobnych problemów jak ja i pozostałe 20 osób :cwaniak
WHITE-TIGER
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław ,GB

24 Cze 2009, 16:59

Niestety muszę potwierdzić powyższą opinię. Zostałem oszukany przez tę firmę na 550zł. (skusiłem się ładnie wyglądającą witryną tego sklepu internetowego i zapłaciłem z góry).

Po 2 miesiącach , po kilku telefonach i kilku mailach otrzymałem tylko część zamówionego towaru. Obecnie jestem na etapie przygotowywania pozwu do sądu. Mineło juz 3 miesiące a ja nie otrzymałem ani reszty pieniędzy ani zaległych części.
Jacek
jack ramone
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpłatny raport z CEPiK - historia pojazdu
    Co to jest usługa "Historia Pojazdu" i kto może z niej skorzystać? "Historia Pojazdu" to usługa realizowana przez Ministerstwo Spraw Wewnętrznych dla wszystkich, którzy planują zakup używanego samochodu, motocyklu ...