UWAGA na sprzedawce z Łukowa!!!!

04 Kwi 2007, 17:54

Witam. Pisze w sprawie zielonego Lanosa ktorego sprzedać chce sprzedawca z Łukowa. Jestem niedoszlym kupcem tegoż samochodu. Otóż, samochód ten był podany jako bezwypadkowy, a w rzeczywistości był bity w 3 miejscach. Ponadto, licznik jest przekręcony o 100 tys km !! Sprzedawca ten jest typowym oszustem, naciągaczem, ponieważ ukrywa wady samochodu. Pisze,aby przestrzec państwa przed zakupem tego samochodu. Z poważaniem Maciek
Nazgul
Nowicjusz

Miejscowość: Lubartów

04 Kwi 2007, 17:57

Chlopie każdy sprzedawca to oszust ostatnio ogladałem u handlarza byly samochó kumpla terz miał byc bezwypadkowy a wiem że byl przez niego caly malowany a liczni cofniety byl o 300 tys.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

04 Kwi 2007, 21:25

Chlopie każdy sprzedawca to oszust ostatnio ogladałem u handlarza byly samochó kumpla terz miał byc bezwypadkowy a wiem że byl przez niego caly malowany a liczni cofniety byl o 300 tys.

Lukaszu, to ze tobie sie akurat przytrafila taka sytuacja, to nie znaczy ze kazdy sprzedawca to oszust, po prostu trafiles ty i maciek na jednego z nich
Gdyby kazdy sprzedawca byl oszustem, to rynek samochodowy zszedl by na psy.
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

04 Kwi 2007, 21:56

Przez swoja krotką przygode z motoryzacją poznalem wielu handlarzy i żaden nie byl uczciwy cofany licznik to standart.Zwykle dochodzi kłamanie że samochód byl bezwypadkowy. Prywatni sa lepsi choc nie kryształówi.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

05 Kwi 2007, 11:25

Może i masz racje, poniewaz to zalezy, kto zna kogo i z kim, rozumiesz, ale bynajmniej mi sie rzadko zdarzalo trafic na oszusta, chyba ze mnie wyrolowal tak ze o tym nie wiedzialem, ale watpie, ale ty tez masz racje, poniewaz jednak sporo jest tych oszustów ktorzy wykorzystuja niewiedze ludzi, pozdrawiam :twisted:
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki