UWAGA NA TO AUTO!!!

26 Mar 2013, 17:31

Drodzy Forumowicze, byłem ogładałem to auto całe było malowane i przednia szyba nie ejst w oryginale oraz boczna chyba lewa szyba róznież jest nie w oryginale numery roczników szyb nie zgadzaja się! Niby bezwypadkowy ja mam inne zdanie. Poduszki sa całe. Poniżej link:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Lanos17
Początkujący

Prawo jazdy: 03 03 2008
Przebieg/rok: 45tys. km
Auto: Mitshubishi Carisma
Silnik: 1.6 16v 90 km
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1999

26 Mar 2013, 18:04

Tak to jest jak się ogląda tak młode auta za takie śmieszne kwoty, Ameryki kolego nie odkryłeś niestety :)
Citron
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 14
Prawo jazdy: 02 03 2010
Auto: Lexus IS250 II
Silnik: 2.5 V6
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2006

27 Mar 2013, 15:24

7 letnie auto trudno młodym nazwać tak szczerze mówiąc. Młode auto to jest roczne albo do trzech lat. Ale siedem?

Druga sprawa, że patrząc na ceny tego modelu na innych aukcjach to wcale ta cena nie jest jakoś szokująco niska w stosunku do innych. Więc nie przesadzajmy, że autor pokusił się na niską cenę.
QwertyD
Nowicjusz

Miejscowość: Dębica

27 Mar 2013, 18:03

Jeśli poduszki są całe to nie rozumiem dlaczego auto miało by być powypadkowe ?? O ile wymiana przedniej szyby to standard w dzisiejszych czasach no to może ta boczna się wydaje podejrzana.Co do malowania to zależy czy tylko malowana czy jest tona szpachli.
kejran
Początkujący

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: BMW 5
Silnik: 2.0
Skrzynia biegów: Manualna

27 Mar 2013, 20:16

Niestety kolego 90% samochodów w ogłoszeniach są po większych lub mniejszych wypadkach.Dużo ludzi bierze się na te teksty typu: igła, 200% bezwypadek itd.,itp.Dlatego nie można sugerować się ceną.Przed zakupem warto wejść na stronę mobile.de i sprawdzić jakie ceny są na zachodzie ,i za ile sprzedawane są auta o określonym przebiegu.Zaden Niemiec czy Holender nie sprzeda auta z małym przebiegiem i bezwypadkowe za niższą cenę, dlatego że ich serwisy za takie auta dadzą im wyższą cenę.Moja rada kupować auto nie ufając do końca sprzedawcy,i sprawdzać w niezależnych serwisach.A przebiegi? Zanim auto dojedzie z granicy do miejsca przeznaczenia zgubi po drodze 2/3 przebiegu.Taka jest nasza Polska rzeczywistość.
jarasgd
Początkujący

Prawo jazdy: 19 09 1978
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: saab 9-3
Silnik: 1.9 tid
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

27 Mar 2013, 20:44

Do jakiego modelu potrzebujesz poduszki? Od ręki do większości popularnych modeli na allegro.
Gufi
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne