Witam Wszystkich.
Kilka dni temu znalazłem ciekawe i bardzo atrakcyjne cenowo oferty na otomoto.pl - oto one;
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] &
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] które mnie zainteresowały,więc postanowiłem napisać meila do sprzedającego. Odpowiedź nie różni się zbytnio od poprzednich z tego forum - nadawcą jest niejaka "Simone furst"
[email widoczny po zalogowaniu] />
"Das jest w idealnym stanie i nie ma problemów.
Jest to samochód z polską Polska papieru i rejestracji.
Samochód jest w idealnym stanie i jest to bez samochodu palacza.
Samochód nigdy nie uczestniczył w wypadku i cały czas i kip w garażu.
Samochód obecnie w Madrin,Spain, w depozyt przedsiębiorstwo żeglugowe, a ze względu na bezpieczeństwo swoje i moje bezpieczeństwo transakcji będziemy musieli zrobić to z firmy spedycyjnej.
Towarzystwo żeglugowe jest duża i ważna firma z Europy i mam umowę z nimi, aby przesyłki z samochodu.
Towarzystwo żeglugowe jest Firma SPS Zmienić International Shipping.
sps-relocate.eu
[email widoczny po zalogowaniu] Aby transakcja w sposób bezpieczny dla pieniędzy i dla mojego samochodu to są kroki do bezpieczny sposób zakończyć umowę:
1) wysłać mi pełne informacje (nazwa, adres, miasto, województwo, kod pocztowy, data urodzenia, kraj, a kopia paszportu)
2) Po tym, i wysłać swoje dane firmie spedycyjnej i można rozpocząć transakcji.
3) Kiedy samochód będzie na swoją nazwę na armatora statku gotowe do Twojej lokalizacji będą potwierdzenie i wysłać wszystkie dane i informacje na temat wysyłki i płatności.
4) Po otrzymasz potwierdzenie od firmy będą wszystkie dane i informacje będziesz musiał zdeponować pieniądze do bezpiecznego ich konto bankowe.
5) Po można zdeponować pieniądze do przedsiębiorstwa żeglugowego bezpieczne konto bankowe w 3-4 dni przyjdą z samochodu w domu.
6) Po otrzymaniu samochodu firmy pozwoli Ci samochód na 48 godzin do testów i sprawdzić.
7) Jeżeli pojazd jest w stanie idealnym, jak mówię, że pieniądze automatycznie wyśle mnie konto bankowe.
![Cool 8)]()
W przypadku jednak po przetestowaniu samochodu znajdują się jakiekolwiek problemy lub usterki w samochodzie, możesz zrezygnować z transakcji iw tym momencie, w pełni pieniądze zostaną automatycznie wysłane z powrotem do konta bankowego,
a firma wyśle samochód z powrotem na moje pieniądze wysyłki.
Wszystko co musisz zapłacić tylko cenę samochodu, ponieważ i płacić podatki wysyłki.
Jeśli wszystko jest OK i jesteś zainteresowany kupnem mojego samochodu odpowiedź mnie z Państwa danymi i mogę teraz uruchomić transakcji i po, że przedsiębiorstwo żeglugowe skontaktuje się z Państwem i potwierdzić wszystkie i wysłać szczegóły wysyłki i płatności.
Dziękuję i życzę miłego dnia!"
Czy trzeba pisać coś więcej... Chyba nie.
PS. W trakcie pisania tej wiadomości,nagle ogłoszenia zniknęły z otomoto
![Szczęśliwy :D]()