[link do Tablica wygasł] link do super polo fl za 7 tys zł ///szukam takiego autka więc nie powiem w pierwszym momencie sie podjaralam ale wysłałam @ o co chodzi o to odpowiedź
Witam ,
Piszę ci w odniesieniu do samochodu jest jak nowy, w idealnym stanie, żadnych rys, żadnych uszkodzeń, nigdy nie uczestniczy w żadnym wypadku, silnik pracuje idealnie, posiada książkę serwisową i wszystkie papers.Is nie leasingowych.
Cena za Volkswagen Polo 1.2 2007 jest 7000 ZLN .
Muszę wam powiedzieć, po prostu przeniósł się wraz z rodziną w Londynie, Wielka Brytania i samochód jest w Londynie, w moim garażu domu (mam też dom na sprzedaż w Polsce) .
Nie mogę prowadzić samochód tutaj w Wielkiej Brytanii, ponieważ kierownica po lewej side.So kupiłem inny samochód z kierownicą po prawej stronie i didn `t zapłacić całą kwotę. That `s why i podjąć decyzję o sprzedaży tego samochodu tak tanie. Potrzebuję pieniędzy, by mój inny samochód, zanim zacznę płacić dodatkowych podatków.
Nie mam nikogo w Polsce, które mogłyby pokazać, samochód. Muszę przyjść osobista poznać i przedstawić car.So proszę dać mi znać, jeśli jesteś naprawdę zainteresowany, aby kupić samochód. Proszę nie spędzać czas z niekończącymi disscutions lub czystej ciekawości
Pozdrawiam!
Patricia Noel
sabo gada po polsku itd
no i dalej kaye mi pacic za firme transportowa
W dniu 20T12-10-28 12:53:26 użytkownik
[email widoczny po zalogowaniu] napisał:
Witam ,
Samochod Jest w BARDZO dobrym sklepie. NIE ma żadnych Technicznych smarowego Mechanicznych problemów. Żadnych problemów silnika. NIE posiada żadnych zarysowań smarowego wgniecenia, brak ukrytych wad.
Aby żartem polski samochod z Polskich Dokumentów rejestracyjnych (certyfikat i list) z Polskich TUV i numery tablicy, także zapłacił WSZYSTKIE Podatki. Kupiłem dziesięć samochod z Niemiec, kiedy byłem tam. Wróciłem zrobić Anglii i. NIE Mial Czasu, ABY sprzedać samochod PRZED wyjazdem Polskiego, więc idź sprzedać Teraz. W Tej chwili, GDY Pojazd Jest w Londynie, Wielka Brytania.
Zapłacić ZA prosty żart dostawy.Pomysł. NIE chcę pieniędzy z góry, ale chcę mieć pewność, ZE MAM DLA FIRMY zapłacone.Najlepszym rozwiązaniem transportowej będzie neutralny, pieniadze BEDA trzymane w BANKU rachunku depozytowym AŻ samochod przybyciu ns swojej Stronie. . Po kontroli samochod, ZA Państwa Zgoda, firma będzie wysyłać pieniadze DLA Mnie. Aby WSZYSTKO.
Transport Trwa 2 dni.
Jeśli NIE chcesz, ABY zatrzymać samochod, wysłał z powrotem WSZYSTKIE pieniadze zrobić Mnie i. samochodu na swoim opłat.
Aby to osiągnąć, będzie korzystał firmę spedycyjną samochodu.
Jak pracować, patrz poniżej:
http://www.fast-transport.co.cc Pieniądze nie będą wysyłane bezpośrednio do mnie, jako przedsiębiorstwo żeglugowe zachowa pieniądze na rachunek powierniczy w banku.
Jest w 100% swojej decyzji.
Napisałam,że skoro nie ma w kraju samochodu tio po co tak pisze i że nic nie kupie do czasu az nie zobacze od tamtej pory ciszaaa . NIe dajcie sie oszukac !!!!!!!!!!!!!!!!