Uwaga Oszuści na portalach ogłoszeniowych

05 Wrz 2013, 20:30

w sprawie Myszka Wiesław z Chojnowa , dziś zglosiłem sprawę na Policje , zgłoszenie przyjeto , zobaczymy co bedzie dalej , jednoczesnie musimy sami zdobywać informacje o tym oszuscie !!!!! jesli macie jakieś informacje prosze o przesylanie na maila [email widoczny po zalogowaniu] bo gosciu może czytać nasze wypowiedzi
marecki62
Nowicjusz

Prawo jazdy: 26 10 1980
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: BMW X6
Silnik: 3,0
Paliwo: Diesel
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2010

05 Wrz 2013, 21:12

Witam interesuje mnie czy Wyjaśniła się sytuacja z panem Tomaszem Sawickim która jest prowadzona przez policje w Myślenicach ?I czy jest ktoś komu udało się zakończyć przyzwoicie interesy z panem Tomaszem ?. Zastanawiam sie nad kupnem samochodu ale opinie są raczej negatywne więc chyba nie warto aż tak ryzykować .Samochody mają naprawde niskie ceny
AnaX1X
Obserwowany

Auto: nie mam

05 Wrz 2013, 21:28

Do sawickioto
a pan kiedy wpłacił zaliczke ?
i jak długo już pan czeka?
AnaX1X
Obserwowany

06 Wrz 2013, 10:17

do sawickioto

Wpłaciłem zaliczke, po czym auto miało być sprowadzone w ciągu 3 dni, załatwinie papierów i auto moiało byc do odebrnia, niestety termin ciągle jest odwlekany, samochodu nie ma nawet w kraju Zażądaliśmy więc zwrotu pięniedzy. Czekamy na rozwój sprawy.
darek78B
Obserwowany

Auto: audi a4

07 Wrz 2013, 17:57

Sprawa jest w toku. Jak coś się zmieni poinformuję na forum.
Ptok
Nowicjusz

Auto: subaru forester

08 Wrz 2013, 20:53

ja czekam na auto, dam znac jak sie sprawa zakonczy.
sawickioto
Obserwowany

Prawo jazdy: 15- 0- 0

10 Wrz 2013, 17:15

prosze o kontakt [email widoczny po zalogowaniu] jesli ktoś ma problem z Panem Sawickim Tomaszem, moze wspolnie uda sie cos zrobic
iwonachl
Nowicjusz

11 Wrz 2013, 19:27

w sprawie sawicki dzis zlozylam zawiadomienie na policji, wszyscy poszkodowani niezwlocznie powinni to zrobic, Nie czekajcie bo nie ma na co!
[email widoczny po zalogowaniu]
iwonachl
Nowicjusz

11 Wrz 2013, 21:11

Witam

Czytam te wasze wypociny moi drodzy i śmiać mi się chce z was de..le jedne ( przepraszam za dosłowność jeśli kogoś uraziłem ) ale czy naprawdę myślicie że młody samochód można kupić za psie pieniądze ....... sam zajmuje się sprzedażą samochodów używanych i przenigdy nie kupiłem dobrego auta okazyjnie zawsze była to cena według profesjonalnej wyceny.
Zamiast dawać zarobić oszustom zacznijcie kupować normalne samochody a nie oszczędzać i wypisywać głupoty jacy to jesteście biedni , oszukani, pokrzywdzeni , a Pan obiecywał taką furę :lol: w kraju jest wiele ciekawych samochodów ale trzeba za nie zapłacić a nie za czapkę gruszek ..... Polska to kraj imbecyli pozdrawiam :)
mirass
Nowicjusz

Prawo jazdy: 12 07 1997
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Peugeot 307
Silnik: 2.0 HDi 136km
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

12 Wrz 2013, 17:10

PTOK! PTOK! jak można z Tobą porozmawiać? Mamy ten sam problem. Chcemy porozmawiać! Pozdrawiam
Johny
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 12 1967
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Fiat
Silnik: 1.9 TDI 105KM
Rok produkcji: 1998

12 Wrz 2013, 23:09

Ja również zostałem oszukany przez Tomasza Sawickiego - zgłaszam to jutro na policję. To jak widać już grubsza sprawa bo poszkodowanych jest coraz więcej.
Ale panie Tomaszu niech się pan tak nie cieszy bo ja tego nie podaruję...
DORWIEMY OSZUSTA!
Steff
Obserwowany

Auto: BMW
Silnik: 2,5
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

13 Wrz 2013, 12:39

Jak widać sprawa jest "gruba" poszkodowanych przez pana Tomasza Sawickiego jest dość dużo niestety ja też dałem się naciągnąć na wpłatę zaliczki .W poniedziałek zgłaszam sprawę na policję . :(
berlingo
Obserwowany

Prawo jazdy: 11 05 1994
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: berlingo
Silnik: 1-6 HDMI
Typ: MPV
Rok produkcji: 2009

13 Wrz 2013, 15:25

no to niezle teraz sie można dorobic na takim oszustwie, czyli nastepnych naiwniaków przybyło , w naszej sprawie był pseudo połetek, niby w toku ,ale ciezko bedzie i raczej nie ma nadzieji takze jak nie macie znajomosci albo sami nie jestescie kims ważnym z ważniejszych to zapomnijcie o dorwaniu kogokolwiek...
pzdr aksel
aksel123
Nowicjusz

Prawo jazdy: 13 05 1997
Przebieg/rok: 6tys. km
Auto: VW
Silnik: 1,9
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2002

14 Wrz 2013, 05:31

Jeżeli ktoś chce bliższe informacje o rozwoju sprawy, a także przesłać inne informacje o innych działaniach Sawickiego piszcie na mail [email widoczny po zalogowaniu] />Jestem w bieżącym kontakcie z Policje i cały czas naciskam. Ponieważ oszuści czytaja to forum oczekuję, że zanim udzielę informacji zwrotnej na temat podjętych i prowadzonych działań osoby kontaktujące się uwiarygodnią. Wszyscy oszukani powinni złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa w swoich jednostkach (im więcej tym lepiej), potem sprawa na grubo zostanie scalona.
Ptok
Ptok
Nowicjusz

Auto: subaru forester

16 Wrz 2013, 09:20

Witam
OSZUŚCI DZIAŁAJĄ NA OTOMOTO. Firma działająca pod patronatem OTOMOTO o nazwie TOP LOGISTICS CARS Oszukuje kupujacych wyłudzając zaliczki od klientów. Własnie daliśmy się nabrać wpłacilismy 5000 zł zaliczki i nie mamy ani kasy ani auta. ponizej link do ich strony
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Nic u nich nie kupujecie uwazajcie na tą fimre.
Jezeli ktos tez został oszukany proszę o kontak. ja juz zgółosiłem sprawę na Policji.
pablorza
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 10 1997
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Audi A4
Silnik: 1.9 TDI
Rok produkcji: 2004