witam.też czekam na jakies info w sprawie dzisiejszego transportu... ale....kazdy tel jest wylaczony...wiec raczej nie mamy na co liczyć... Jestem optymista ale brek komunikacji z klientem moze swiadczyc tylko o jednym..
ja staram sie dodzwonic ale wylaczone.. mysle ze jedyna rzecza jaka dobrze zrobilem to to ze wzialem od pani sekretarki wszelkie upowaznienia na nia....i to ze cichaczem cyknalem jej sliczna paszportowa fotke
- Ja też mam upoważnienia , tylko nie wiem czy D.O. pokrywa się z dokumentami , bo upoważnienie otrzymałem z opóźnieniem - Sekretarka przyjmowała pieniądze, na co miała upoważnienie do reprezentowania firmy - więc musiała być zaangażowana w 'układ"
Też posiadam informację o właśnie tej kobiecie, bo jako jedyna jest realnym śladem - być może wyjechała lub wyjedzie - lecz może to jej lub komuś z jej bliskich utrudnić życie.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Niespodziewany pieszy na drodze Piesi, rowerzyści i motocykliści są ofiarami ponad połowy śmiertelnych wypadków drogowych w Polsce. Z tych grup piesi stanowią aż 35% zabitych, co jest bardzo niepokojące w kontekście średniej w krajach Unii Europejskiej, ...
Tak czytam i ręce opadają. Ludzi po ile wy macie lat żeby wierzyć w takie ceny aut. Wpłacać zaliczkę nie widząć auta na żywe oczy...Tyle o tym się mówi i w tv i w necie...Takich promocji nie ma i nigdy nie będzie na samochody. Co gorsza ktoś was przestrzega że to oszust a ktoś inny post później pisze posta że zaliczka na toyote poszła. Nie jest mi żal was ani trochę. Teraz popłoch chodźmy tam razem czy odbiorą tel czy nie - o jej dziś nikt nie odbiera zniknęli z allegro...a pewnie a co mają robić nachapali się łatwej kasy i kwiczą z was - nieudaczników życiowych. A to że ktoś ma dane tej biednej pani i zrobił jej zdjęcie to może sobie nad łóżkiem powiesić w ramce. Ona pewnie jak i wy nigdy ich nie widziała na oczy.
no pani w biurze powiedziała, że transport z samochodami przyjechał do Polski i mają dzwonić Ci którzy będą te samochody dostarczać. Jakoś w to nie wierzę ale z drugiej strony co mi pozostało
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.