Wiesz na co jestem tak naprawdę zły ?? Na to że przez takie wasze tu zachowanie takie chu...e czują się dalej bezkarnie i za jakiś czas znów zrobią taki numer. Bo mimo że każdy trąbi o tych przekrętach to znajdzie się taka liczba osób jak tu co myśli że ktoś odda dobre auto za bezcen. Wystarczyło mieć trochę oleju w głowie i poczytać o autach na zaliczki. A tak sami nakręcacie te procedery. Tak WY - bo gdyby nie wasza głupota to oni by pozdychali z głodu.
I wpłaciłeś zaliczkę....to czegoś tu nie rozumiem. Ja jak kupowałem auto to VIN historia z serwisu obejrzenia auta zbadanie go na ścieżce diagnostycznej w ASO. Teraz wiem co mam.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Wymiana baterii w elektronicznym kluczyku - Toyota Dzisiaj przyszedł czas na wymianę baterii w elektronicznym kluczyku. Przed wyłączeniem zapłonu przyciskiem otrzymałem informację o niskim stanie naładowania baterii w kluczyku i na zegarach wyświetliła się kontrolka w kształcie ...
Witam! Przeczytałem powyższe posty i zmroziło mi krew w żyłach. Również czekam na dostawę auta od firmy MAR-....-.... . Dostałem info z zeszłym tygodniu o transporcie 28-29 stycznia i do tej pory nic. Kontakt z tą firma jest ograniczony. Czekam do końca tygodnia i składam zawiadomienie o przestępstwie. Jeśli jest wiecej osób w takiej sytuacji to prosze o kontakt na PW
Witam. Wszystkie osoby które podpisały umowę z pseudo firmą MAR-POL-BUD zachęcam do zgłoszenia sprawy na Policję. To było dobrze zaplanowNe WYŁUDZENIE!!! Takie informacje dostałem od sekretarki w dniu dzisiejszym. STOP ZALICZKOM na przyszłość.
[url][/url]Pluciński czy jak Ci tam jest, w Głogowie,Wrocławiu,Anglii,Szwecji czy innym miejscu świata będziesz miał ciepły oddech na plecach. Jak Ci nie szkoda rodziny w Głogowie, którą będą teraz nachodzić i straszyć!!!!!!!!
Jeden z kolegów, mówił mi, że oszukanych jest dosyć dużo, może trzeba się skrzyknąć i oprócz Policji, warto zainwestować w prywatnego detektywa, żeby znalazł gnojka?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.