30 Sty 2014, 21:44
Witam
Jestem nieszczęsną "sekretarką" jak się mnie tutaj określa. Proszę wszystkich Państwa pokrzywdzonych przez ana Plucińskiego o napisanie na forum, a najlepiej na maila lub kontakt telefoniczny ze mną w celu przedstawienia swoich numerów telefonu innym osobom. Takie działanie znacznie ułatwi Państwu sprawę. Nie mam kontaktu ze wszystkimi osobami. Te osoby, które mogłam powiadomiłam dzisiaj telefonicznie lub mailowo o fakcie powiadomienia mnie sms-em przez pana Plucińskiego o 7.37rano, cytuję:
"pani Joanna to było wyłudzenie. Pani nic nie zrobiła. Powodzenia i dziękuje za współpracę" Nie do wszystkich z Państwa mam kontakt, gdyż poprosiłam policję o zabezpieczenie wszelkich dokumentów i sprzętów biurowych.
Oświadczam wszystkim Państwu, że nie miałam o niczym pojęcia i nie miałam najmniejszych podstaw myśleć, ze dzieje się coś złego. Sprawę zgłosiłam policji, prokuratura nie może mnie udzielać żadnych informacji, gdyż: "nie jestem stroną w sprawie".
Chcę pomóc, nie moja wina, że ciężko i uczciwie pracowałam dla nieuczciwego człowieka - źle trafiłam, to mogło spotkać każdego z Państwa. Mam czyste ręce - rozliczona każda złotówka i czyste sumienie.