REKLAMA
dzień dobry wszystkim.
należę niestety do grona, które zbyt pochopnie wpłaciły zaliczkę, a teraz kierują się do prokuratury.
Gdyby udało się komuś nas zorganizować-najlepiej komuś z okolic Katowic- (i niekoniecznie chciałabym, żeby to była podejrzana pani Joanna) to podaje maila ni bardzo proszę o jakieś info
[email widoczny po zalogowaniu]
Szanse na odzyskanie kasy marne, chyba , że rzeczywiście policja weźmie się za sprawę poważnie i złapie całą bandę a nie tylko pana Plucińskiego, który faktycznie może figurować, jak ktoś wspomniał, tylko jako słup.
Może dobry pomysł to byłoby faktycznie oddzielne forum ale nie bardzo wiem jak to zorganizować, żeby nie wszyscy mieli do tego dostęp. Teraz to właściwie nie wiadomo, kto jest normalny i uczciwy a kto tylko będzie chciał wyciągnąć od nas informacje.
Swoja drogą ciekawe ile jest osób poszkodowanych.
ps. Mnie pani J. pytała czy bylam w prokuraturze, chciała znac nazwisko prowadzącego prokuratora. (?)
ps2. wiem, jak teraz na to patrzę, to wydaje mi się, ze mnie coś zamroczyło, że podpisałam umowę i przelałam pieniądze w dobrej wierze. I pewnie każdy z Was tak ma...ale jeszcze do niedawna wierzyłam w uczciwość ludzi