REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Myslisz ze jedna jaskółka to juz wiosna.. Powiem prawde,nie interesuje mnie osobiście temat oszustów jak i tez całej rzeszy naiwniaków którzy placą za coś czego nie widza na oczy.Zamkna jednego pojawi się następny itd.,itp.Wiem tylko jedno:jak długo będą zyli naiwniacy którzy sądzą ze mozna kupić coś okazyjnie za pól ceny lub taniej tak długo i dobrze bedą się mieli oszuści.Niestety ale zamknięty krąg...IwonaG napisał(a):To jest informacja z dzisiejszego dnia
colonel napisał(a):Odbiegasz od rzeczywistości i w pewnym sensie popierasz tego oszusta.
Przedstawiasz w swojej wypowiedzi dwa skrajne punkty widzenia.Nie wiem do którego się ustosunkować i jak.Moze ja jednak powiem tak:w swoim zyciu sprzedałem i kupiłem xxx samochodów.Owszem proceder ten prowadziłem w czasach kiedy sposób sprzedazy i kupna odbywał się na innych zasadach.Towar=Kasa i viceversa.Nie,nie ...nie byłem aniołkiem ale nikt w zyciu nie zapukał do moich drzwi w mieszkaniu w poszukiwaniu mnie jako oszusta.Nigdy mi na myśl nie przyszło zeby kogoś oszukać,komuś cos ukraść.. Nie raz się zastanawiam,a moze ja coś nie teges ... Owszem były to jadnak troche inne czasy a jak się człowiek czegoś nauczy za młodu/w pozytywnym tego słowa znaczeniu/to tych zasad przestrzega i wg.nich zyje...colonel napisał(a):Popieram ten post za jego rzeczowość i zrozumienie tej plagi oszustów z którymi policja sobie nie radzi albo nie chce sobie radzic