Witam wszystkich.
Ostrzegam przed oszustem. Chce sie stać szczęśliwym posiadaczem VW Passata. Dziś wróciłem z komisu AKM. Znalazłem tam Passata VW PASSAT HIGHLINE TDI!! NAVI!! SKORA!! MAXX!!!!
[link do oferty na Allegro wygasł] . Rozmawiałem z Panem Andrzejem właścicielem komisu. Jechałem z Wawy 350 km wiec chciałem sie dowiedzieć jak najwięcej i dowiedziałem sie że auto jest z grudnia 2006 pierwsza rejestracja 2007. Przebieg 140 tyś z lekkim hakiem. Wymieniony rozrząd w marcu 2010 przy 126 tyś. Można pojechać do ASO żeby sprawdzić nie ma problemu. Wyposażenie Super. Przebieg oryginalny. Książka Serwisowa i podał mi numer VIN. WVWZZZ3CZ6E196260 . Wydawało się wszystko super. Wyjechałem dziś o 6 rano. Niestety kumpel mógł mi sprawdzić
VIN dopiero jak już prawie na miejscu byłem. Co się okazało!!!!!!!. Auto w marcu 2010 było na przeglądzie przy 208 tyś. km!!!!! Masakra. przekręcili licznik o 60 tyś. bo jak się okazało mały hak to 9 tyś. Auto ma na liczniku 149 tyś, km. Mało tego. Zdziwiło mnie że jakoś nie bardzo mi chcą pokazać papiery. Miałem czekać bo mają klientów a papiery mają w domu i musza przywieźć. Przywieźli po godzinie ..... i co się okazało. Auto miało pierwszą rejestracje w marcu 2006 a rok produkcji 2005!!!!! bezczelnie oszukali nawet na roczniku. Miało być kupione od Niemca prywatnie od pierwszego właściciela. Właścicielem była firma. Mają klientów za deili co nie sprawdzą albo się nie orientują. I Jak mówił podobno mają klienta który i tak kupi jutro tj, 12 maja o 9 rano. Mam nadzieje że to przeczyta. !!!!Nie kupuj tego!!! nie wiadomo co jeszcze tam porobili poza przekręceniem licznika i umyciem silnika. Na silniku stała wręcz woda!!!! Facet patrzył mi w oczy i mówił przecież ja i tak go sprzedam. Jutro mam klienta który na pewno kupi. Ostrzegam z daleka od komisu AKM na trasie 81 jakiś 1 km za Pawłowicami Śląskimi po prawej stronie przy stacji benzynowej. Podał m Adres Katowicka 12 Pawłowice. Koleś miał tam jeszcze Audi, mercedesa i kilka modeli VW. Koleś mówił że sprowadza auta od 15 lat i można nam zaufać.
Koleś na allegro ma Nick. MARTA041
Mam nadzieje że uda mi się ostrzec kogokolwiek ostrzec przed nimi.