UWAGA OSZUST Z INOWROCŁAWIA

20 Lis 2009, 21:21

PRZESTRZEGAM WAS PRZED KUPOWANIEM W INOWROCŁAWIU W AUTO TRANS SAMOCHODÓW FACET SPRZEDAJE LIPE!!!! SPROWADZA Z NIEMIEC AUTA CIĘŻKO USZKODZONE REMONTUJE ALE TAK ŻEBY JE SPRZEDAC MA NISKIE CENY I TAK WABI KLIJENTA I UWAGA MA DOBRA GADKE I SIE ZAŻEKA ŻE AUTO NIE BYŁO PUKNIENTE WYSTAWIA NA ALLEGRO POD PSEUDONIMEM RDOBER1 TO p...y KANCIARZ JESZCZE RAZ PRZESTRZEGAM NIE KUPUJCIE TAM AUTA BO SIE NADZIEJECIE
NEO33
neo33
Nowicjusz

Miejscowość: NIEMCY

04 Gru 2009, 19:25

a jakie auto od niego kupiles bo ja zaliczkowalem opla astre i nie wiem co teraz zrobic?
Arcek
Nowicjusz

Miejscowość: Niemcy

04 Gru 2009, 21:11

WITAM MOJA MAMA KUPIŁA FORDA FIESTE 2006 ROCZNIK FACET MÓWIŁ OJCU ŻE AUTO KUPIŁ DLA DZIEWCZYNY A ONA JUŻ NIE CHCE TEGO AUTA WIĘC JE SPRZEDAJE AUTO STOI U MECHANIKA I NIE WIEDZĄ CO Z NIM ZROBIC BRAK ABS ROZWALONY KOMPUTER STANOŁ OJCU W TRASIE NA DRUGI DZIEŃ (PO KUPNIE)I NA LAWETE OJCIEC DO NIEGO DZWONIŁ KASY NIE ODDA A NA UMOWIE PISZE ŻE ZAPOZNAŁEM SIE ZE STANEM AUTA I NIEMA WYJŚCIA TYLKO SĄD!! A A TEN OPEL CZASEM NIE Z NIEMCZECH I STAN BDB BEZ WYPADKU BO TO STAŁY BAJER TEGO GOŚCIA !! RADZĘ CI BIERZ KASE SPOWROTEM I NIE PODPISUJ ŻADNEJ UMOWY BO TO KANAŁ I ZMARNOWANE NERWY NIEPRZESPANE NOCE ON SPROWADZA ROZWALONE SAMOCHODY I KTOŚ MU JE ROBI NA SPRZEDARZ I TAK OSZUKUJE LUDZI !!!!!!!!!!!!!!!!
[quote][/quote]

[ Dodano: Pią Gru 04, 2009 20:19 ]
NA ALLEGRO MA SAME POZYTYWY ALE ZAUWŻ KOLEGO ŻE ZA SAME BUTY KTÓRYMI HANDLUJE A O SAMOCHODACH NIE MA ANI JEDNEJ OPINI
NEO33
neo33
Nowicjusz

06 Gru 2009, 16:47

Widzisz kolego, caly problem jest w tym, ze to ja sprzedawalem Twoim rodzicom ten samochod. Tylko, ze prawda jest troche inna. Po pierwsze to nikogo nie zapewniałem, ze to jest auto bezwypadkowe! Nic nikomu takiego nie mowilem! Po drugie gdy się kupuje samochod to powinno się go sprawdzic a Twoi rodzice się nim nawet NIE PRZEJECHALI, nie mówiąc juz o sprawdzeniu w Stacji Kontroli Pojazdow czy o mechaniku! Ale tak to jest jak się kupuje samochod w 3 minuty bo podoba się jemu kolor tego auta a pozniej sa pretensje! Po trzecie to widze, ze nie masz zielonego pojecia o sprzedazy i kupowaniu samochodow poprzez allego bo nie wiem który handlarz ma komentarze za samochody! A jeżeli chodzi o umowe, to każdy widzi co podpisuje, nikogo nie zmuszam do niczego… Malo tego to sprzedałem w tym roku naprawde duzo samochodow i nikt nie ma do mnie zadnych pretensji tylko Ty wiec o czyms to widocznie swiadczy! Pozdrawiam
Arcek
Nowicjusz

06 Gru 2009, 21:03

OK NIE SPRAWDZILI GO ZGADZA SIE !!! A TE CZTERY PODUSZKI POWIETRZNE I ABS JAK PISAŁO W OGŁOSZENIU NA ALLEGRO TO NIE OSZUSTWO??????????????????

[ Dodano: Nie Gru 06, 2009 20:04 ]
SĄ TYLKO DWIE A ABS-U NIEMA NIE OSZUKUJESZ ???????????

[ Dodano: Nie Gru 06, 2009 20:05 ]
WYKORZYSTAŁEŚ STARSZYCH LUDZI KTÓRZY ZBIERALI NA NOWE LEPSZE LATA I JESTEŚ OK ?????????????

[ Dodano: Nie Gru 06, 2009 20:14 ]
A STAN BDB TO U CIEBIE TAKI ŻEMECHANIK NIE WIE CO Z TYM ZROBI ???????????

[ Dodano: Nie Gru 06, 2009 20:16 ]
KU PRZESTRODZE KAŻDEMU KTO TO PRZECZYTA NIE KUPUJCIE AUTA OD TEGO PANA :cry: :cry: :cry:
NEO33
neo33
Nowicjusz

07 Gru 2009, 22:56

Jeżeli bym wiedział, że auto nie posiada wszystkich poduszek, abs-u i nie wiadomo jeszcze czego to na pewno bym o tym poinformował kupującego lub nie zaznaczał tego wszystkiego w opisie na allegro. Nie jestem w stanie sprawdzić dokładnie każdego auta, a od tego są mechanicy i ASO z której każdy kupujący powinien i ma prawo skorzystać żeby nie było takich sytuacji jak teraz. A jeżeli tak jak piszesz, że Twoi rodzice zbierali na to auto przez całe życie to tym bardziej powinni go sprawdzić przed zakupem! Dodam tylko, że samochód u mnie był używany przez miesiąc i nic dziwnego się z nim nie działo!!!
Arcek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Crossover Mitsubishi ASX po face liftingu
    W polskich salonach spod znaku Trzech Diamentów zadebiutował właśnie znany i ceniony przez klientów crossover Mitsubishi ASX po face liftingu. W odświeżonym Mitsubishi ASX 2013 unowocześniono przód, tył ...

08 Gru 2009, 10:36

Heh. Przykra sprawa ale za głupotę trzeba płacić. Trzeba było sprawdzić auto przed zakupem a teraz zostaje tylko sąd. BTW neo może byś przestał krzyczeć?
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

08 Gru 2009, 23:22

:cry:

[ Dodano: Wto Gru 08, 2009 22:23 ]
KOLEGO Z BYDGOSZCZY TEN PAN TWIERDZI ZE AUTO BYŁO U NIEGO MIESIĄC I NIE BYŁO WAD!!!

[ Dodano: Wto Gru 08, 2009 22:24 ]
A AUTO PO KUPNIE STAJE NA DRUGI DZIEŃ W TRASIE !!!

[ Dodano: Wto Gru 08, 2009 22:25 ]
W STACJI KONTROLI OKAZUJE SIĘ ŻE NIE MA ABESU DŁUGICH ŚWIADEŁ JEST PO CIĘŻKIEJ KOLIZJI

[ Dodano: Wto Gru 08, 2009 22:28 ]
AAAA!!!!! OJCIEC PRZY KUPNIE ZAUWAŻA ŻE NIE DZIAŁAJĄ ZEGARY PAN SPRZEDAJĄCY MÓWI ŻE TO BEZPIECZNIK (KŁAMSTWO ELEKTRO MECHANIK MÓWI ZE KOMPUTER JEST KONKRETNIE ZEPSUTY I TO OD TEGO)

[ Dodano: Wto Gru 08, 2009 22:30 ]
CZY UWAŻĄSZ ŻĘ PRZEZ MIESIĄC DZIAŁAŁO BEZ AWARYJNIE U SPRZEDAJĄCEGO????? (KOLEJNE KŁAMSTWO OSOBY SPRZEDAJĄCEJ!!!)

[ Dodano: Wto Gru 08, 2009 22:33 ]
OJCIE POPEŁNIŁ WIELKI BŁĄD NIE JADĄ PRZED ZAKUPEM DO STACJI KONTROLI RACJA BEZ DWÓCH ZDAŃ !!! A OSZUST TO WYKORZYSTAŁ SPRZEDAJĄC g...o W ZŁOTYM PAPIERKU WYKORZYSTUJĄC NAIWNOŚC STARSZEGO CZŁOWIEKA !!!

[ Dodano: Wto Gru 08, 2009 22:35 ]
KOLEGO Z BYDGOSZCZY MOŻĘ BYŚ MI DORADZIŁ CO Z TYM WRAKIEM ZROBIC BO RODZICE ZAŁAMUJĄ RĘCE I NIE ŚPIĄ PO NOCACH BO DLA NICH TO BYŁA KUPA PIENĘDZY !!!!!
NEO33
neo33
Nowicjusz

28 Sty 2010, 08:29

Jak rzeczywiscie nie ma poduszek i abs, to jest niezgodnosc towaru z opisem, wiec rozwiazac umowe w sadzie nie bedzie problemow, z tym ze to trwa, lepiej sie dogadac z oszustem, ale jak widze w tym przypadku oszust woli ci placic za koszta sadowe liczac ze nie pojdziesz do sadu., natomiast pieniedzy ktore wladowales w naprawy grata to moze byc problem.....
brianboitaro
Nowicjusz

Miejscowość: Oświecim