REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pustej prostej, dodajmy świeżej(bez dziur) drodze oddalonej od zabudowań i na którą nie działają żadne stałe negatywne warunki pogodowe i środowiskowe oraz gdzie nie ma natłoku miejskiej dżungli
jak wychodzi ze swoją dziewczyną/żoną powiedzmy na piwo,wychodzisz do toalety,a jak wracasz i widzisz,że ktoś dostawia się chamsko do twojej kobiety to nagrywasz mu materiał dowodowy czy interweniujesz,żeby jej się nie stała krzywda? odpowiedz sobie na to pytanie i pomyśl co najlepszego człowieku piszesz...
Żeby zrobić pomiar to przez określony czas podejrzany musi być w stałej odległości, a że w tym czasie gościu robi jakieś inne manewry jak wyprzedzanie w niedozwolonych miejscach albo jeszcze przyspiesza, to nic dziwnego, że to tyle trwa i koleś sobie dokłada.
p.m.s.n. napisał(a):Po pierwsze,co sprawiło,że pojawił się u mnie uśmiechnie wypisuję JP na murach,zwłaszcza,że za pisanie po murach cudzych bym tych szczeniaków za jajca podwieszał. Po drugie, nie jestem pokrzywdzony przez policje,ale stanowczo jestem przeciwny niektórym z jej działań,jak właśnie temu szarżowaniu po ulicach bawiąc się przy tym niemiłosiernie i narażając innych-jak zobaczą to niech łapią,a nie bawią się w wyścigi po ulicach.A co do Ciebie austinboy - skoro już czytasz polski post i wtrącasz się w niego,to chociaż myśl logicznie i podobnie odpowiadaj nawet pisząc po angielsku.Do tego nikomu z Nas nie wrzucam,w przeciwieństwie do Ciebie i nie mówię nic o tym,że policji powinno nie być,ja tylko podkreślam fakt,że nasza policja ma bardzo prymitywne metody i wcale nie stara się tego zmienić.Zobaczymy,może kiedyś się o tym przekonasz,kiedy jadąc swoją audi s5 w pełni przepisowo i bezpiecznie wjedzie Ci na czołowe nieoznakowany radiowóz bawiący się w pomiar zamiast w interwencję.Życzę Ci jedynie powodzenia...a co do mojej jazdy to jeżdżę przepisowo,pomimo wielu głupich ograniczeń na drodze,zwłaszcza,że wiozę dziecko i kobietę ,a w dzisiejszych czasach aby zadbać o ich bezpieczeństwo nie starczy samemu jeździć bezpiecznie,tylko trzeba mieć oczy dookoła głowy i logiczne myślenie,czego widzę niektórym z Was brakuje uważając,że policja zamiast natychmiast pochwycić inteligenta pędzącego pomiędzy samochodami ma za nim się uganiać,żeby sobie zrobić pomiar... Nie dziwię się,że to Państwo upada mając tak pusto myślących mieszkańców zamiast logicznie myślące społeczeństwo..wstąpcie do policji..nadajecie się...