REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Tiguan napisał(a):Oglądałem kolejny odcinek. W tym odcinku najszybciej jechał Audi S8 osiągając prędkość ponad 200 km/h. Jeszcze było pretensje kierowcy do policjantów, który jechał 118 km/h.
Pozdro
dzwonek18 napisał(a):Też to oglądałem. Facet który jechał 118 nie przyjął mandatu ( chcieli mu dać 500 zł i 13 pkt. karnych za przekroczenie prędkości o 38 km) a facet w S8 o przekroczeni prędkości dostał 500 zł i 10 pkt. karnych. Gdzie ta sprawiedliwość?
Tiguan napisał(a):Oglądałem wczoraj nowy odcinek programu. Zatrzymali kierowcę, który jechał 118 km/h. Tłumaczył policjantom, że alternator mu sypie i musiał śpieszyć się do mechanika. Potem było zatrzymanie audi TT roadster. Łysy policjant stwierdził, że w tym aucie były wyposażone nieodpowiednie czerwone kierunkowskazy. Kobieta tłumaczyła, że zrobiła przegląd i dopuścili auta do ruchu, a auto (wersja amerykańska) kupiła w Polsce. Została zatrzymana za wykroczenie. Mówiła, że "auto ma takie przyspieszenie, że nie może opanować, a 50km/h w mieście jest to tragedia" Zauważyłem łamanie przepisów policjantów podczas zatrzymania audi, na pasie był znak nakaz skrętu w prawo, a oni jechali prosto. Jeszcze było zatrzymanie luksusowego Peugeota 607. Ten facet, który popełnił wykroczenie, tłumaczył, że jest piękny teren i fajnie mu było szybko jechać.
Pozdro