Używane auto do 4tyś

06 Sie 2013, 20:11

Akurat tą bordową mijam codziennie po drodze jak jade do pracy i wizualnie prezentuje sie bardzo ładnie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

06 Sie 2013, 23:28

Mam jeszcze jedno pytanko, czy któraś z tych ofert jest warta uwagi? I jak się mają argumenty za i przeciw.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Generalnie mam znajomego mechanika i w razie potrzeby pomoze mi sprawdzic samochod na miejscu, tylko tak wypytuje zeby go nie targać tyle kilosów w te i nazad ;)
emett
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 02 2010
Auto: nie mam

07 Sie 2013, 06:44

1.Wygląda ok.
2.Też ok i może nawet przebieg autentyczny.
3.No tą bym raczej odpuścił,tylna klapa dziwnie odstaje i w dodatku Vectra poliftowa za grosze to nie wróży nic dobrego.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

07 Sie 2013, 13:26

No w sumie ta czarna najbardziej mi odpowiada. Zastanawia mnie bo gosciu napisal o ogniskach rdzy, ciekawe jak to wyglada... A tak z grubsza to mniej wiecej ile by trza bylo do niej dolozyc? Bo niby napisal ze po kilku wymianach czesci, rozrzad itp. Macie wieksze obycie w tych sprawach, ma to co napisal jakies pokrycie w rzeczywistosci czy mozna to raczwj wlozyc mdzy bajki? :-P
emett
Nowicjusz

07 Sie 2013, 13:38

Vectra do kwoty 4 tyś zł to naprawdę bardzo ciekawe i korozyjne zjawisko. Na Twoim miejscu darowałbym sobie ten model. Możesz kupic chociażby Lanosa,który będzie mniej awaryjny,już z gotową instalacją lpg,a dostęp do części masz powszechny.
Laserwash
Początkujący

Auto: M3

07 Sie 2013, 14:17

Nie wiem czy przesledziles caly watek ale po drodze stwierdzilem zze jednak przeznacze na auto te max 7 tys. A chodzilo mi w poscie wyzej o oferte za 6 tys z linku z allegro.
emett
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Adaptacyjne światła AHS (2012)
    Opracowany przez japońską markę Lexus, system adaptacyjnych świateł drogowych AHS (Adaptive High-beam System) pozwala maksymalnie wykorzystać moc świateł drogowych, nie oślepiając innych użytkowników drogi. To rozwinięcie ...

07 Sie 2013, 18:44

Jesli sprzedajacy ma to jakos udokumentowane to ok,jesli nie to bedzie problem zeby stwierdzic co było robione a co nie.
Co do dokladania to nikt Ci nie powie dokładnie ile bo auto moze okazac sie sprawne w ktorym bedziesz musial wymienic tylko olej i rozrzad albo okaze sie workiem bez dna do ktorego trzeba bedzie dokladac co chwile.
Barol
Awatar użytkownika

18 Lis 2013, 14:54

:shock:
chyba z tą ścianą to ci się nie udało, nie ma możliwości przekładki Vectry bez cięcia.
autocrowd
Obserwowany

Auto: Audi , BMW , OPEL
Silnik: 1800