Używane auto do 50 tys. zł

15 Wrz 2010, 19:23

Witam...zdaję sobię sprawę że ten temat był wałkowany z tysiąc razy ale mam troszkę inne parametry niż inni. Otóż tak jak w temacie... auto do 50 000 zł ,hatchback,ewentualnie sedan.
Koniecznie diesel no i ponad 115 kucyków bym reflektował.

Bardzo podoba mi się Honda Civic 2.2 140 KM w dieselu jednak kupić to auto(bezwypadkowe) u nas w kraju a nawet w niemczech graniczy obecnie z cudem, wiem bo przeglądam strony od 3 miesięcy...jakie macie inne propozycje??? Pozdrawiam
Gonzip
Nowicjusz

Miejscowość: Lędziny

15 Wrz 2010, 20:53

E46 330d z końca produkcji. Czego w ogóle oczekujesz od auta?
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

15 Wrz 2010, 21:07

Kurcze akurat nie trafiłeś w mój gust bo BMW raczej nie są w moim guście :)...hmm przede wszystkim trochę mocy (moje poprzednie auto miało 60 KM tylko) no i wiadomo bez jakiegoś gigantycznego spalania, lekko sportowy wygląd (taki jak np wspomniany Civic) No a auto potrzebuję głównie do jazdy po mieście i województwie (uczelnia,praca i takie sprawy)do jakichś mega długich tras raczej nie
Gonzip
Nowicjusz

15 Wrz 2010, 21:12

Może jakiś Leon z TDI. Ale do jazdy po mieście to diesel trochę bez sensu.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

16 Wrz 2010, 12:45

Co do Leona to naprawdę fajne autko ale kompletnie środek nie w moim guście...:/
Gonzip
Nowicjusz

17 Wrz 2010, 14:41

No to jak Leon ci się podoba, to może Octavia, Golf albo A3? To bracia Leona, a wnętrze na pewno ci jakieś podpasuje...

Ja osobiście za 50tys. zł kupiłbym albo coś nowego w salonie (teraz koniec roku się powoli zbliża więc w wielu są obniżki, a dilerzy bardziej chętni do negocjacji cenowo-wyposażeniowych) bo za 50tys. zł wyrwiesz całkiem fajne auto miejskie albo kompakta, będziesz miał gwarancję, assistance i pewność że twój samochód nie leżał na dachu gdzieś na niemieckiej autostradzie a przebieg wynosi kilka km a nie kilkaset tysięcy, albo z używanych (skoro gardzisz BMW :P ) Alfę Romeo 159 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka