REKLAMA
Witam wszystkich użytkowników motoryzacji, jak w temacie szukam mojego pierwszego auta, aktualnie jeżdze autem taty renault megane I 2000r i powiem ze w miare mi sie nim jezdzi ale troche kasy uzbierałem i pasuje wkoncu cos własnego kupić. Na wstepie powiem ze w sumie nie znam sie na autach, ech ale szukam auta przede wszystkim żeby miało fajny wygląd wiem ze to kwestia gustu jak z kobietami jednemu sie podobają takie drugiemu takie no ale mam 26 lat i chce żeby jakos wyglądało, statystycznie w miare mało awaryjne, wiem to samochody ale lepsze niz np. alfa romeo czy renault laguna podobno troche częściej sie psują, jeżdzę do pracy od poniedziałku do soboty, srednio w jedna strone mam 6 km to pewnie prędzej benzna ? srednio w miesiącu robie ok 300-400 km czasami troche wiecej. ale co mnie interseuje to:
- w miare ładny wyglad
- sredniej wielkosci auto moze być troche wieksze hatchback, sedan/limuzyna tylko nie kombi
- raczej benzyna, 1,6 ( do pracy mam 6 km w jedna strone to dla disla to mordęga ) mysle wystarczy ale żeby też nie był mułem, ale też żeby nie zżerało za dużo paliwa
- srednio mało awaryjny
- rocznik ok 2004
- w miare dobry układ jezdny, przestronny hm...
to moje propozyjce ale rozwazam równiej inne prosze o opinie
opel astra III
seat leon
seat ibiza
seat toledo
peugeot 207, 307, 407 (w 407 kombi wyjątkowo mi sie podoba)
mazda 3
opel vectra (tylko tu przeawznie widze 2.2 silnik )
moze jaks honda np. civic
audi a3, a4 ale za taką cene to raczej nie kupie dobrego auta i na pewnie nie taki rocznik
prosze o wypowiedzenie sie które z tych aut było by najlesze ale tez prosze o inne propozycje pozdrawiam