Witam serdecznie. Szukam kolejnego autka, van - minivan. Szukam, czytam,oglądam. Mam do wydania max 21-22 tys. Zastanawiam się nad dwoma: opel zafira B oraz toyota corolla verso. Jeden i drugi z silnikiem benzynowym. Co polecacie?
Taniej w naprawach wyjdzie Zafira za to częstotliwość występowania usterek na plus dla Corolli, jedno i drugie auto jest niezłe, ja polecę Ci jeszcze Tourana
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
W każdym dostrzeżesz pewne minusy więc optymalnie musisz wybrać coś pod siebie, jak jestes czuły na widoczność to możesz patrzeć na francuzy, one mają mocno przeszklone wnętrza z fajną widocznością
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
tak, mam Espace, jednak już tak duże auto mi niepotrzebne Wcześniej miałem 2 Japońce i mało co naprawiałem Problem w tym, że jeden i drogi ciężko dostać - Zafiry szukam od lipca
Opel Mokka otrzymał pięć gwiazdek w testach Euro NCAP Niezależna organizacja konsumencka Euro NCAP (Europejski Program Oceny Nowego Pojazdu) przyznała kompaktowemu SUV-owi Mokka pięć gwiazdek. A zatem kolejne auto wyprodukowane przez Opla otrzymało od Euro NCAP najwyższą ocenę. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.