Witam serdecznie. Szukam kolejnego autka, van - minivan. Szukam, czytam,oglądam. Mam do wydania max 21-22 tys. Zastanawiam się nad dwoma: opel zafira B oraz toyota corolla verso. Jeden i drugi z silnikiem benzynowym. Co polecacie?
Taniej w naprawach wyjdzie Zafira za to częstotliwość występowania usterek na plus dla Corolli, jedno i drugie auto jest niezłe, ja polecę Ci jeszcze Tourana
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
W każdym dostrzeżesz pewne minusy więc optymalnie musisz wybrać coś pod siebie, jak jestes czuły na widoczność to możesz patrzeć na francuzy, one mają mocno przeszklone wnętrza z fajną widocznością
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
tak, mam Espace, jednak już tak duże auto mi niepotrzebne Wcześniej miałem 2 Japońce i mało co naprawiałem Problem w tym, że jeden i drogi ciężko dostać - Zafiry szukam od lipca
SSSuper Drift Cup 2011 - Bagicz / relacja Lotnisko Bagicz znajduje się ok. 7 km od centrum Kołobrzegu i ok. 4 km od Ustronia Morskiego. Położone jest przy drodze krajowej nr 11 (wyjazd z Kołobrzegu ulicą Koszalińską). Pod samo lotnisko prowadzi również ścieżka ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.