Vauxhall/opel Vectra b 1996 - przełożony anglik ale...

16 Mar 2010, 17:22

Witam posiadam Vauxhalla Vectre b (hb) z 1996. Był to anglik ale w serwisie Opla przełożono mi ukad kierowniczy. Mam kilka pytan zw z tym autem. Oto one:

1. Czy wiecie jak nazywa sie fachowo osłona zasłaniając wloty na załączonym zdjęciu.To osłania nawiew tzn znajduje sie po srodku zaraz pod szyba jak sie pierwsza oslone podniesie spod uszczelki wkolo silnika. W sklepie powiedziano mi ze to byla jakas obudowa czy tam siatka przykręcona na wkręty. Obecnie jej nie mam i na kabine nawiewa mi sie mnóstwo liści i igieł z drzew. Wiecie moze jak to sie nazywa ?? Oto foto:

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

2. pytanie dotyczy dywaników. Jak kupiłem auto mial chodniczki z seata i pasuja bardzo dobrze ale teraz chce je wymienić a te na allegro do vectry nie maja ani podanych rozmiarów i ta od pasażera wydaje mi sie jakas duza. Mozecie mi powiedzieć czy takie z vectry beda pasować do przełożonego anglika?? Oto foto obecnych dywaników z mojej vectry:

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Czekam na wasze porady:) takze na gg mozecie pisac
Pankracy z gr. wszechwładny
pankracy1991
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

17 Mar 2010, 19:43

mam ten element którego Ci brakuje
na PW konkrety
Grzechu72
Nowicjusz

Miejscowość: Pułtusk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bolid R.S.17 Renault Sport Formula One Team
    Zespół Renault Sport Formula One zaprosił do Londynu przedstawicieli międzynarodowych mediów i swoich partnerów na premierę bolidu R.S.17, w którym kierowcy zespołu będą ścigać się w nadchodzącym ...
    Zapinaj pasy w samochodzie przed każdą jazdą!
    Dlaczego wciąż niektórzy kierowcy i pasażerowie nie zapinają pasów bezpieczeństwa? Jedni sądzą, że to niewygodne, a inni uznają, że nie ma potrzeby tego robić przed krótką podróżą. To błąd, który ...