Chodzi mi o ekonomię i bezawaryjność przede wszystkim , ale również o komfort żeby w aucie było cicho w czasie jazdy a i u mnie w mieście jest sporo dziur i chciałbym żeby po wjeździe na dziurę tak tego nie odczuwał.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
SKODA Superb - nowy wygląd i mniejsze zużycie paliwa SKODA rozpoczyna kolejny etap swojej ofensywy modelowej SKODĄ Superb. Model flagowy marki imponuje atrakcyjnymi nowymi elementami stylistyki SKODY, świeżym wnętrzem i ulepszonymi funkcjami. Zużycie paliwa i emisja CO2 oferowanych ...
Kumpel miał albo może i ma nadal (dawno go nie widziałem a często zmienia auta) taką cytrynke i hydropneumatykę naprawił za ponad 300 zł więc chyba drogo nie jest, a rozwiązania dość ciekawe. Miał np dwie szyby z tyłu żeby było ciszej, skóra na fotelach to prawdziwa skóra a nie to co w tej chwili można spotkąć i ogólnie autkiem się jeździ super.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.