Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
bart-BMW-hezz93 napisał(a):Co sądzicie o Vectrze C przed liftem GTS 2.0T 175KM ELEGANCE 2004r. Mam możliwość kupic za stosunkowo nieduże pieniądze i bardzo pewny egzemplarz. Zastanawiam się nad tym wyborem ale do końca nie wiem. Chciałbym do niej założyć sekwencyjną instalację gazową. Czy to nie przeszkadza, że silnik jest Turbo? Czy ta przed liftingiem była dużo gorsza od tej po FL? Proszę o opinie o tej Vectrze oraz porady czy warto. Chcę się dowiedziec jak jest z komfortem, awaryjnością, przyjemność z jazdy, koszty serwisu, zużycie paliwa...Czy mógłby mi ktoś coś o niej napisać?
bart-BMW-hezz93 napisał(a):ale widzialem w gazecie test dlugodystansowy i Vectra III generacji wypadła bardzo dobrze pod względem bezawaryjności. A co sądzicie o jej przebiegu? Ma 164 tys. km i wiem napewno, że tyle ma naprawdę. Wiem też, że nie była nigdy uszkodzona, oraz że była bardzo dobrze serwisowana aż do teraz. Zawsze oryginalne części i naprawy w autoryzowanym serwisie. Co o tym sądzicie?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne OPEL