Vectra C 3.2

Dzisiaj, 15:41

szybki napisał(a):kuma

Kumam. Chcę się tylko doradzić bo ta vectra z 2.2 diesel mimo że opel to dno to jednak nie zgnita bo się kładłem pod spód ale ten silnik to przecież najgorszy w historii i wszędzie nim straszą i jeszcze poniżej 5k mi nie sprzeda to tak drogo na to auto .

aleeeeeeeeeeee...jest tu taki gość na forum co wymienia wahacze w starych gratach...ineedl...i jeździ takim kiepskim silnikiem już chyba trochę to może nie taki diabeł straszny jak go kolorują? mógłbyś się wypowiedzieć oraz Kao bo widziałem że zawsze mu dzielnie doradza?
słoniu
Początkujący

Dzisiaj, 15:42

a nie sory ineedl ty jeździsz Vectrą tą starą z literką "B" , a te 2.2 diesel co oglądałem to vectra c to się nie musisz już wypowiadać sory , ale może inni się znają?
słoniu
Początkujący

28 minut temu

Vectra B i C mają ten sam silnik 2.2 diesel . Y22dtr , Y22dtl ...... Jedyne różnice są w tzw. osprzęcie . Montowane w tym czasie do oprócz vectry w Astra G , Zafira A , Omega B , Frontera B , Signum i poza oplem w Saab 9.3
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    ART DRIVE! Kolekcja BMW Art Car 1975-2010
    Instytut Sztuki Współczesnej (ICA) we współpracy z BMW, Burmistrzem Miasta Londyn oraz organizatorami London 2012 Festival na dwa tygodnie przejmuje kontrolę nad parkingiem w Shoreditch, aby w dniach od 21 lipca ...