VECTRA C KLIMATRONIC -OPISY ,MANUALE ,ZDJECIA POMOCY

17 Cze 2009, 21:38

Mam problem!Mam nieszczelna klime -po napelnieniu ze skraplacza wyplywa gaz i wiem ze jest to chlodniczka lub przewod w obudowie dmuchawy pod przednim panelem,tylko mam watpliwosci co do tego : czy miedzy sciana grodziowa a obudowa jest jeszcze jakies polaczenie czy chlodniczka jest razem z rurkami? auto jest mi niezbedne a nie mam czasu tam zajzec ,ale odkrecalem schowek i tam nie ma w/w polaczenia i te rurki co widac sa suche ,pozatym kiedy sprezarka sie zalacza to slychac chwilowe syczenie no i cieknie na zewnatrz jak ktos moze rozbieral kiedys przedni panel w tym aucie lub wie cos na ten temat :D prosze o pomoc!!!! :)
FIEDA
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: zielona gora
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
      Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
      Gruba odzież, a nurkowanie podczas hamowania
      Gdy na zewnątrz panują niskie temperatury, większość osób wsiada do samochodu w zimowym ubraniu, często składającym się z wielu warstw. Nie jest to jednak ani wygodne, ani bezpieczne, szczególne w przypadku ...