Witam ponownie po długich przemyśleniach wybrałem dwa auta które mnie zainteresowały a mianowicie: Opel Vectra C 1.8 ECOTEC Toyota Avensis II 1.8 VVT-i Oczywiście obydwa w kombi. Co możecie o nich powiedzieć, jak u nich z komfortem, ekonomicznością i niezawodnością? Głównie plusy i minusy obydwu aut.
Podaj budżet jaki masz na auto. Ogólnie jeśli Avensis 1.8 to tylko po 2006 roku, bo wcześniej te silniki brały olej na potęgę. Poza tym te auta są ok, w Vectrze może być więcej drobnych i irytujących usterek. 1.8 od Toyoty jest oszczędniejszy, ale zarówno tu i tu możesz wsadzić LPG i cieszyć się ~2 razy tańszą jazdą niż na samej benzynie.
O Vectre C właśnie mi chodziło przed fl w ostateczności zastanawialem się nad liftbackiem. Avensis to jednak nie ten przedział cenowy? A co byście od siebie zaproponowali?
Nowości na 2021 rok modelowy Witam, Mimo iż rok 2020 dopiero co się zaczął Volvo określiło zmiany w modelach na rok 2021. Samochody z MY 2021 będzie można zamawiać prawdopodobnie od połowy kwietnia 2020r. Oto najważniejsze ze zmian: - we wszystkich modelach ...
Niebezpieczne zderzenia boczne pojazdów Zderzenie się pojazdów w ruchu stanowiło ponad 55% wszystkich wypadków drogowych w Polsce w 2021 roku. Z tego najwięcej było zderzeń bocznych (7371), w których zginęło też najwięcej osób (443 osoby) ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.