To tak, peugeot 406 to auto z innej epoki, starsze konstrukcyjnie od Mazdy i Opla. Jednak 406 chwalona jest za wysoki komfort jazy i niską awaryjność - kilku moich znajomych potwierdzi to. Ten egzemplarz 406 mi nie odpowiada, jakoś takie nierówne szpary ma (według mnie) no i biały kolor - nie lubie go
![Uśmiechnięty :)]()
Poza tym ciężko ocenić samochód po zdjęciach, właściciel nic o nim nie napisał, poza tym że niby wszystko gra i buczy. Cena jak na 2004 rok moim zdaniem bardzo dobra, jednak tak jak mówię - blacharsko mam zastrzeżenia, jestem idealistą i każda nieprawidłowość rzuca mi się w oczy.
Co do Mazdy 6 - na pewno dostała w przód, to widać na pierwszy rzut oka. Ale nie oczekujmy że ponad 10-letnie auto będzie bez skazy, jednak ta 6 jest byle jak poskładana. Poza tym, podobnie jak w przypadku 406 - w ogłoszeniu nie jest prawie nic napisane o stanie technicznym i historii pojazdu. Trzeba zadzwonić i wyciągnąć jak najwięcej informacji, najlepiej jakby miał jakieś paragony na części itp. Z tego co wiem to one lubiły korodować, więc jak będziesz się wybierał to zwróć uwagę na ten aspekt.
Vectra C - ładny kolorek, moja ulubiona wersja - GTS. Silnik 1.8 trochę za słaby jak na tą budę. Generalnie auto wypicowane i wyplakowane na sprzedaż, silnik ładnie wyczyszczony. Jedni to lubią, ja unikam - wolę jak silnik jest przykurzony i widać ewentualne wycieki. Informacji na temat auta również nie ma w tym ogłoszeniu. Wszystko na telefon.
Generalnie rzecz ujmując, we wszystkich trzech ogłoszeniach brak jest szczegółowych informacji na temat samochodu (co było wymieniane, co jest do wymiany, troche historii auta itp.). Wspomniane jest tylko że gaz do któregoś tam roku, że jest oc i przegląd. Napisałeś, że wybrałeś najlepsze ogłoszenia każdego z tych modeli. Powiedz czym się kierowałeś uznając te ogłoszenia za najlepsze, spośród tych, które oglądałeś?