Vitara-osłona podwozia

19 Maj 2009, 20:46

Witam.Jestem tu nowy.Nabyłem Suzuki Vitara 2,0 V6 24 zawory Long,benzyna,1996r,skrzynia manualna.Będzie używana w terenie średnio trudnym (kamienie i koleiny leśne). Poszukuję do niej osłony podwozia (silnika i reduktora).Może ktoś takową posiada lub zna adres firmy która taką wykona i zainstaluje.Jestem ze świętokrzyskiego. Z góry dziękuję za informację.
Łowca
Nowicjusz

Miejscowość: świętokrzyskie

20 Maj 2009, 07:19

w naszym województwie cienko jest z firmami zajmującymi się takimi przeróbkami (jaki rym :mrgreen: ) - złap jakiegoś gościa z przerobionym autem w teren u siebie i pogadaj, na pewno poda Ci adres zaprzyjaźnionego mechanika/spawacza, który zrobi taką osłonę.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

05 Cze 2009, 14:12

Witam na tej stronce możesz zamówić osłonki które są ci potrzebne: www.4na4.pl
cena wygorowana :shock: osobiście pojechał bym do spawacza i sam bym mi wyciął :grin: mniejszy koszt :neutral:
Mazur85
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazury (Piecki)

08 Cze 2009, 21:53

Hello

Ja też myslę że najlepiej dobry spawacz i załatwi sprawę. Odnośnie zakładów w świętokrzyskim to jechałem ostatnio przez Suchedniów widziłem na bramie reklamę przeróbki 4 x 4. Mój znajomy jeździ gdzieś do Starachowic ale nie wiem gdzie dokładnie.
Trzeba by poszperać i popytać.
Opel Monterey 3,1TDI z 1996 r.
SLY
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: świętokrzyskie

09 Cze 2009, 06:51

koło Kielc (Sobkowa dokładnie) jest gość co prowadzi serwis 4x4, bawi się też w osłony, lifty itp. dla chętnych mogę wysłać namiary na pw.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hybrydowe 4x4 Lexusa - RX, NX, UX
    Japoński producent samochodów klasy premium, który wraz z wprowadzeniem w 1989 roku flagowego Lexusa LS podbił segment aut reprezentacyjnych limuzyn, w niespełna dekadę później de facto stworzył kategorię ...