Witam.Jestem tu nowy.Nabyłem Suzuki Vitara 2,0 V6 24 zawory Long,benzyna,1996r,skrzynia manualna.Będzie używana w terenie średnio trudnym (kamienie i koleiny leśne). Poszukuję do niej osłony podwozia (silnika i reduktora).Może ktoś takową posiada lub zna adres firmy która taką wykona i zainstaluje.Jestem ze świętokrzyskiego. Z góry dziękuję za informację.
w naszym województwie cienko jest z firmami zajmującymi się takimi przeróbkami (jaki rym ) - złap jakiegoś gościa z przerobionym autem w teren u siebie i pogadaj, na pewno poda Ci adres zaprzyjaźnionego mechanika/spawacza, który zrobi taką osłonę.
Witam na tej stronce możesz zamówić osłonki które są ci potrzebne: www.4na4.pl cena wygorowana osobiście pojechał bym do spawacza i sam bym mi wyciął mniejszy koszt
Ja też myslę że najlepiej dobry spawacz i załatwi sprawę. Odnośnie zakładów w świętokrzyskim to jechałem ostatnio przez Suchedniów widziłem na bramie reklamę przeróbki 4 x 4. Mój znajomy jeździ gdzieś do Starachowic ale nie wiem gdzie dokładnie.
Trzeba by poszperać i popytać.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Wiosenne pylenie to zmora nie tylko dla alergików Pyłki są zmorą nie tylko alergików, ale także kierowców bez względu na to, czy są na nie uczuleni czy nie. Dlaczego? Pyłki osadzające się na szybach samochodu potrafią ograniczać pole widzenia, a jazda w takich ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.