Witam.Jestem tu nowy.Nabyłem Suzuki Vitara 2,0 V6 24 zawory Long,benzyna,1996r,skrzynia manualna.Będzie używana w terenie średnio trudnym (kamienie i koleiny leśne). Poszukuję do niej osłony podwozia (silnika i reduktora).Może ktoś takową posiada lub zna adres firmy która taką wykona i zainstaluje.Jestem ze świętokrzyskiego. Z góry dziękuję za informację.
w naszym województwie cienko jest z firmami zajmującymi się takimi przeróbkami (jaki rym ) - złap jakiegoś gościa z przerobionym autem w teren u siebie i pogadaj, na pewno poda Ci adres zaprzyjaźnionego mechanika/spawacza, który zrobi taką osłonę.
Witam na tej stronce możesz zamówić osłonki które są ci potrzebne: www.4na4.pl cena wygorowana osobiście pojechał bym do spawacza i sam bym mi wyciął mniejszy koszt
Ja też myslę że najlepiej dobry spawacz i załatwi sprawę. Odnośnie zakładów w świętokrzyskim to jechałem ostatnio przez Suchedniów widziłem na bramie reklamę przeróbki 4 x 4. Mój znajomy jeździ gdzieś do Starachowic ale nie wiem gdzie dokładnie.
Trzeba by poszperać i popytać.
Częsty błąd przy parkowaniu z automatem i używanie "P" Jazda z automatyczną skrzynią biegów jest prosta i nie wymaga od nas żadnej ingerencji poza zapięciem "D" przed ruszeniem. Bardzo często jednak zdarza się że kierowcy parkując popełniają błąd o którym czasem ...
Hybrydowe 4x4 Lexusa - RX, NX, UX Japoński producent samochodów klasy premium, który wraz z wprowadzeniem w 1989 roku flagowego Lexusa LS podbił segment aut reprezentacyjnych limuzyn, w niespełna dekadę później de facto stworzył kategorię ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.