Vitara-osłona podwozia

19 Maj 2009, 20:46

Witam.Jestem tu nowy.Nabyłem Suzuki Vitara 2,0 V6 24 zawory Long,benzyna,1996r,skrzynia manualna.Będzie używana w terenie średnio trudnym (kamienie i koleiny leśne). Poszukuję do niej osłony podwozia (silnika i reduktora).Może ktoś takową posiada lub zna adres firmy która taką wykona i zainstaluje.Jestem ze świętokrzyskiego. Z góry dziękuję za informację.
Łowca
Nowicjusz

Miejscowość: świętokrzyskie

20 Maj 2009, 07:19

w naszym województwie cienko jest z firmami zajmującymi się takimi przeróbkami (jaki rym :mrgreen: ) - złap jakiegoś gościa z przerobionym autem w teren u siebie i pogadaj, na pewno poda Ci adres zaprzyjaźnionego mechanika/spawacza, który zrobi taką osłonę.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

05 Cze 2009, 14:12

Witam na tej stronce możesz zamówić osłonki które są ci potrzebne: www.4na4.pl
cena wygorowana :shock: osobiście pojechał bym do spawacza i sam bym mi wyciął :grin: mniejszy koszt :neutral:
Mazur85
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: mazury (Piecki)

08 Cze 2009, 21:53

Hello

Ja też myslę że najlepiej dobry spawacz i załatwi sprawę. Odnośnie zakładów w świętokrzyskim to jechałem ostatnio przez Suchedniów widziłem na bramie reklamę przeróbki 4 x 4. Mój znajomy jeździ gdzieś do Starachowic ale nie wiem gdzie dokładnie.
Trzeba by poszperać i popytać.
Opel Monterey 3,1TDI z 1996 r.
SLY
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: świętokrzyskie

09 Cze 2009, 06:51

koło Kielc (Sobkowa dokładnie) jest gość co prowadzi serwis 4x4, bawi się też w osłony, lifty itp. dla chętnych mogę wysłać namiary na pw.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Wiosenne pylenie to zmora nie tylko dla alergików
    Pyłki są zmorą nie tylko alergików, ale także kierowców bez względu na to, czy są na nie uczuleni czy nie. Dlaczego? Pyłki osadzające się na szybach samochodu potrafią ograniczać pole widzenia, a jazda w takich ...