Vito potrzebny elektromechanik kraków

24 Lis 2008, 12:15

Witam

Mam problem z Vito cdi diesel. nie chce zapalić. nie wiem co jest grane. wczesniej raz palil, raz nie. akumulator kręci ale nie zaskakuje. szukam dobrego fachowca w tej dziedzinie i ewentualne sugestie. Mieszkam w krakowie wiec tylko ten rejon wchodzi w gre. Bylem juz u jednego goscia. Vito odpaliło. ale teraz znowu nie pali. Do mercedesa nie ide bo wiadomo drogo i poza tym zeżra kase niepotrzebnie i naciągną. Jak ktos sie zajmuje tym albo zna kogos to prosze o jakis telefon zostawic czy maila. pozdrawiam i dzieki.
co nie złamie - wzmacnia
witor_
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

26 Lis 2008, 21:05

Na balickiej zaraz za torami jest jeden... (ewentualnie przed, jadąc od Uniwersytetu Rolniczego....) , drugi elektromechanik jest niedaleko starej mleczarni , na przeciwko giełdy komputerowej, u niego zawsze stoi mnóstwo aut. Niestety wizytówek i nr telefonu nie mam, ale możesz tam podjechać i popytać, może coś pomogą. chociaż osobiście bardziej obstawiam tego gościa na przeciwko giełdy u niego robiłem już pare rzeczy
Jumbo
Nowicjusz

27 Lis 2008, 00:11

dzieki brachu

pozdrawiam
co nie złamie - wzmacnia
witor_
Nowicjusz

27 Sty 2009, 19:32

Kolego mozesz mi powiedziec czy udalo Ci sie naprawic Vito i co bylo przyczyna tego ze niepalil ? wlasnie mam teraz taki sam problem. i nie wiadomo co jest.
i ew. gdzie Ci pomogli.
pozdrawiam.
kometa_man
Nowicjusz

29 Sty 2009, 17:50

sluchaj byl jakis feler z pompą paliwa. dokladnie nie wiem o co poszlo. ojciec to naprawial. wezme od niego tel do chlopaczka co mu to zrobil. wyslij mi maila to Ci odpisze. moj to [email widoczny po zalogowaniu]

pozdr
co nie złamie - wzmacnia
witor_
Nowicjusz

19 Gru 2014, 12:01

Ja z mojej strony mogę polecić p. Piotrka Durka (jest z Glichowa) - nie ma lepszego specjalisty.
Onedrzej
Nowicjusz

Prawo jazdy: 11 06 2011
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

14 Kwi 2015, 10:51

jeśli jeszcze ktoś z was będzie potrzebował dobrego mechanika w Krakowie to polecam się wybrać tutaj dobrymechanik.biz bardzo solidni, rzetelni. Wielki plus dla nich że mają nowoczesny sprzęt dzięki temu naprawa idzie bardzo szybko i sprawnie.
For-Sys
Nowicjusz

Miejscowość: krakow/lzn