Volkswagen Bora 1.9 TDI

11 Kwi 2016, 22:29

Witam,
jestem zainteresowany zakupem tego samochodu, czy warto przejechać się obejrzeć i jeśli tak na co uwagę zwrócić.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Wirasz
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 03 2013
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Corsa B
Silnik: 1.2 45KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

12 Kwi 2016, 07:39

Czego dowiedziałeś się od właściciela ?
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

12 Kwi 2016, 11:32

Z rozmowy telefonicznej dowiedziałem się że tylko te 2 elementy są skorodowane które widać, skrzenia biegów została wymieniana w tym roku i mówi że może dać dokumenty i podać który serwis ją wymieniał. Dzisiaj jeszcze wyśle mi numer VIN oraz jutro jadę z komputerem i złączem vag sprawdzić jakie błędy zwróci oraz czy czegoś więcej gołym okiem nie widać.
Wirasz
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 03 2013
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Corsa B
Silnik: 1.2 45KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Legalizacja gaśnicy potrzebna czy nie?
    Wprowadzono mi pewien mętlik w głowie. Niedawno zostałem zatrzymany do rutynowej kontroli drogowej. Policjant kazał mi pokazać gaśnice. Oczywiście na gaśnice nie mam legalizacji bo się skończyła, a zapomniałem zrobić. Policjant ...
    Pierwsza litera w alfabecie Lexusa to "F"
    Był rok 2006 i od premiery Lexusa IS drugiej generacji minęło kilka miesięcy. Dlaczego zatem Lexus testował nowego IS-a skrytego pod kamuflażem? Dziennikarze motoryzacyjni zauważyli, że coś się święci, kiedy zaczęły się ukazywać ...