Mam Golfa 3 silnik 1.6 75 KM,mam w nim zamontowany akumulator 55 czy nie jest on za mocny??Strasznie szybko palą mi się żarówki świateł mijania co jest tego powodem akumulator??
dobre, no chyba że pod obciążeniem to za wysokie trochę pojemność akumulatora nie ma raczej wpływu na przepalanie żarówek, prędzej zwarcia w instalacji, nieszczelne lampy, albo kiepskie żarówki
Audi Q5 hybrid quattro Q5 hybrid quattro, pierwszy model hybrydowy Audi, został skonstruowany jako wysokowydajna hybryda równoległa. Tak jak i w dwóch innych hybrydowych modelach Audi, pojazd napędzają: silnik 2.0 TFSI o mocy 155 ...
Ford Focus - kompaktowy hatchback do miasta W przypadku tego modelu najniższym spalaniem charakteryzuje się silnik Diesla 1.5 TDCi ECOnetic o mocy 105 KM. Producent deklaruje, że średnie zapotrzebowanie na olej napędowy jednostki to 3,4 l/100 km (w mieście: 3,8 l/100, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.