VOLKSWAGEN GOLF V 1,9 TDI 90KM.

06 Lut 2013, 16:57

Cześć!!

Chce kupić w sumie pierwsze poważniejsze auto, mój wybór padł na VOLKSWAGEN GOLF V 1,9 TDI w kwocie 25 do 28 tys. napiszcie co wiecie o tym aucie, a może jest jakieś inne, lepsze od tego golfa . Czekam na wasze opinie .

Ps. siedziałem w szukajce godzinę i prześledziłem tematy z golfem do polowy 2012, może jestem oferma ale nic nie znalazłem ;/

Pozdrawiam!!
marckyn
Obserwowany

Auto: Zielone

06 Lut 2013, 17:41

Moim zdanie trafny wybór, z racji silnika oczywiście. Trwała oszczędna i wystarczająca jednostka do normalnego użytkowania.
pawelec
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Seat Cordoba
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna

06 Lut 2013, 19:59

Tak dokładnie. Nie kupuj 2.0 TDI bo to nie udana konstrukcja.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

06 Lut 2013, 21:52

A coś więcej o tym modelu?. na co zwrócić uwage na co nie trzeba przy kupnie ??, może coś z wyposażeniem ?, Ktoś ma to auto lub miał ???? :>
marckyn
Obserwowany

Auto: Zielone
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Kontrolki samochodowe - sprawdź co oznaczają
    Każdy kierowca zna temat kontrolek które wyświetlają się na desce rozdzielczej (liczniku) przed każdym odpaleniem silnika. Nie są to jednak wszystkie kontrolki które możemy zobaczyć na naszym liczniku. Większość ...