Volkswagen Golf VII - dziura w historii pojazdu

02 Sie 2023, 12:01

Cześć,
sprawdzałem przez historiapojazdu.gov.pl samochód, którym jestem zainteresowany (VW Golf VII Kombi, 1.8 TSI, numer VIN 3VWC17AU8GM521038). I o ile przebieg się zgadza z tym co deklaruje właściciel, to samochód w początkowych 4 latach rejestracji (od 2016 do 2020) był prawdopodobnie w USA i w tym czasie przejechał niewiele ponad 1600 km. Czy to jest możliwe? Jakie są ew. wytłumaczenia tak niskiego przebiegu?
kojoteq
Obserwowany

05 Sie 2023, 11:55

kojoteq napisał(a):to samochód w początkowych 4 latach rejestracji (od 2016 do 2020) był prawdopodobnie w USA i w tym czasie przejechał niewiele ponad 1600 km. Czy to jest możliwe?
Został rozbity i stał na placu oczekując na nowego właściciela co mogło trwać dosyć długo :wink:
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

03 Wrz 2023, 12:04

Sprawdź u nas jak to wyglądało.
https://moto-zakup.pl/menu/vin-raport/
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale 1963 rok
    Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale miała silnik z dwoma wałkami rozrządu o pojemności 1600 cm3 - wersji samochodu o tej samej nazwie - Giulietty, zaprojektowanej przez Franco Scaglione dla firmy Bertone na nadwoziu z krótkim ...