Pionek napisał(a):Właśnie liczą się końcowe cyferki a nie usterki wymyślane przez bajkopisarzy czyt. hejterów VAG-a, u nas na forum jest ich pod dostatkiem
No to nawet wg wyłącznie końcowych cyferek Lex wychodzi taniej niż Cayenne czyt touareg z inną blachą.
Pionek napisał(a):Ile razy się u Ciebie wyciągnął łańcuch?
Poza tym gdzie i od kogo wyczytałeś że w wolnossącym, starym mpi 3,2 VR6 się wyciąga łańcuch?
Typowe hejterskie gadki, ludzi którym kiełbaszą się silniki.
3,2 VR6 to nie jest 3,2/ 3,6 FSI
U mnie nigdy.....czekaj..zawsze swoje auta miałem na pasku i tylko jednego VAG'a. A w firmowych generalnie mam to gdzieś
Pionek napisał(a):Lepiej porównaj sobie koszty Xc90 bo tam tez nieźle można popłynąć szczególnie przy super "taniej opcji" T6 kompresor.
Jak w każdym, dużym aucie premium tudzież zbudowanym na gratach premium jak touareg. Ale tego Wasza percepcja nie ogarnia i komuś kto ma śmieszne 30k na auto wciskacie dużego, kilkunastoletniego SUV'a, bliźniaka porsche.
Pionek napisał(a):Proponuje Ferrari będzie super dynamiczny
Ehhh, gdyby w każdym aucie montowali to wybitne 1.6/102 świat byłby lepszy. Nooo ale skoro 15 litrów benzyny w połączeniu z osiągami opla astry i kosztami porsche cayenne jest ok to nie mam pytań.
Pionek napisał(a):No właśnie polecamy VAG bo ktoś takie auto szuka i mu się podoba a nie odradzamy bo Invi czy Szybki zazdroszczą, w sumie nie wiem czego
Jak ktoś szuka banana to też mu polecasz truskawkę?
Kiedy ktoś tu wchodzi pierwszy raz to pewnie myśli, że zarabiacie polecając auta tej marki. Tylko kto płaci za wychwalanie starych trupów? Mi by się tam za darmo nie chciało wyszukiwać kodów silników i miesięcy/roczników, kiedy ten konkretny był montowany. Jakiegoś zbiorczego excela z tym macie czy walicie z pamięci?
Polecaj VAG, taka Twoja rola na forum. Problem w tym, że laska szuka auta do miasta i na trasę a żaden nie wpadł na pomysł, że owy touareg w ogóle do tego nie pasuje. Tylko utwierdzanie w błędnej decyzji bo to jednak "wymarzony model" i to jeszcze jedynej słusznej marki więc wszystko wokół przestaje istnieć.
Jeszcze żeby któryś golfa vi w dieslu polecił to spoko, ale touareg? Albo passat cc na którego budżet nie styka?