Volkswagen Jetta A5, Golf VI - bezpieczniki opis

16 Paź 2019, 10:48

Jako że widzę sporo pytań o bezpieczniki to postanowiłem zamieścić informację o nich w modelu samochodu Volkswagen Jetta A5 produkowanego w latach 2005-2010.

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Jeżeli macie jeszcze jakieś informacje o przekaźnikach lub innych bezpiecznikach których tu nie wymieniłem to piszcie kontynuując ten temat.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

16 Lis 2019, 11:09

dzień dobry
Pilnie potrzebuje pomocy . Mam VW jetta a5 2010 r 1.6 benzyna i przpaliło misię prawe światło mijania, nie wiem czy to tylko żarówka czy może bezpiecznik ale nigdzie nie mogę znaleźć schematu bezpieczników do tego modelu. Proszę o pomoc
rikg
Nowicjusz

16 Lis 2019, 11:32

rikg napisał(a): nie wiem czy to tylko żarówka czy może bezpiecznik
To najpierw sprawdz czy jest zasilanie pradu do żarówki...Wystarczy zdemontowć oprawkę od żarówki i wszystko bedziesz wiedział/oczywiście wtedy jak oprawka bedzie zdemontowana zalozyc nowa żarowkę.../ Chyba prosta sprawa .... :ok:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

16 Lis 2019, 16:27

sprawdziłem tam jest ok pewnie bezpiecznik
rikg
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW i3 Concept Coupe - nieograniczony dostęp do sieci
    Dzięki funkcjom systemu BMW i ConnectedDrive model BMW i3 Concept Coupe ma nieograniczony dostęp do sieci. Przy w pełni naładowanych akumulatorach układ napędowy BMW eDrive, w który wyposażono BMW i3 Concept Coupe, ...
    Toyota Hilux w służbie GOPR
    Toyota Hilux pojawia się wszędzie tam, gdzie wymaga się wytrzymałości, niezawodności i uniwersalności w najtrudniejszych warunkach. Dlatego kilka lat temu do grona użytkowników Hiluxa dołączyło Górskie Ochotnicze ...