Volkswagen LT 35 - Help

01 Lut 2008, 19:45

Witam,

czy wiecie gdzie moge znalezc serwisowke dla Volkswagena LT 35 sdi diesel 2.5 L ?

nie wiem z jaka sila mam dokrecic glowice - moze ktos posiada takie info ?
squod
Nowicjusz

02 Lut 2008, 10:55

Zadzwonic do serwisu VW myslę ze az tak chamscy nie bedą i udziela odpowiedzi na to pytanie i inne...
Życze powodzenia ... jak za pierwszym razem sie nie uda to z 2-3 serwisy obd zwonić..
<<< Tuning Cieżarówek <<to co lubię..
Romek
Nowicjusz

Miejscowość: Toruń

16 Mar 2008, 21:00

silnik sdi
kod silnika agx
Etap 1-40(Nm)
Erap 2-60(Nm)
Nalezy pamietac że głowice dokręcamy po przekatnej od środka do zewnatrz
Pozdrawiam
tritrans
Nowicjusz

Miejscowość: Opole

17 Mar 2008, 10:20

Dzieki wielkie Chlopaki :D

pozdrawiam
squod
Nowicjusz

03 Wrz 2008, 18:03

Siema.
Mam problem mugłby ktos mi pomuc?Przedwczoraj kupilem VW LT35 sprowadzonego z niemiec i wszystkie książki i instrukcje obsługi są własnie po niemiecku.Czy ma ktoś możę książkę instrukcji po Polsku?Jeśli tak to z jakiej strony mógłym ją ściągnąć albo czy mógłby mi ktoś ją przesłać??
owca8721
Nowicjusz

Miejscowość: Siedlce

18 Gru 2008, 17:02

Ma ktoś książkę serwisową po polsku?? :?:
kami0124
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Polo - niskie koszty utrzymania
    Nowa generacja Volkswagena Polo, która pojawiła się w polskich salonach, wyróżnia się najwyższym poziomem bezpieczeństwa (tytuł Best in Class 2017 przyznany przez Euro NCAP), bardzo obszernym wnętrzem oraz najbardziej ...
    Adaptacyjne światła z systemem Blade Scan (2019)
    Lexus od lat wyznacza trendy w kategorii oświetlenia samochodowego. Jako pierwszy wprowadził do samochodów drogowych przednie światła LED, a także system adaptacyjnych świateł drogowych. W 2019 roku dodał do tej listy ...

26 Gru 2008, 12:59

Co oznacza lampka zapalająca się przy włączniku nawiewu i co daje jej właczenie bo nie widzę różnicy :?: Z góry dzieki!!
kami0124
Nowicjusz

16 Kwi 2009, 07:16

[quote="kami0124"]Co oznacza lampka zapalająca się przy włączniku nawiewu i co daje jej właczenie bo nie widzę różnicy :?: Z góry dzieki!![/quote]

Jeśli to czerwona dioda zapalająca się po wciśnięciu włącznika nawiewu, to oznacza ona pracę nawiewu w obiegu zamkniętym (bez pobierania powietrza z zewnątrz kabiny)
bogdan8
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa