witam posiadam samochód volkswagen passat b8. radio i muzyka z telefonu normalnie działała, lecz dzisiaj gdy słuchałem muzyki z telefonu wyszedłem z auta z telefonem do sklepu. po powrocie chciałem znowu włączyć muzykę, lecz ta nie grała oraz radio nie działało. czy może ktoś mi powiedzieć co mogło się stać?
Tzn przed wyjściem z samochodu wszystko grało normalnie, lecz po tym radio normalnie działa, ale nie gra muzyka. To samo jest z puszczaniem muzyki przez bluetooth na ekranie pokazuje, że gra, ale nic nie słychać
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Model studyjny BMW Gina Light 2008 BMW Group Design przedstawiło model studyjny BMW Gina Light w odpowiedzi na debatę dotyczącą cech, które ukształtują motoryzacyjny krajobraz jutra. Pojazd zbudowany jako projekt doświadczalny prezentuje wizję przyszłości ...
aha, teraz jak włączyłem samochód wszystko gra, ale teraz pytanie dlaczego tak sie stało? możliwe, że mogły się głośniki przegrzać czy coś w tym stylu?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.