Volkswagen Passat CC

21 Lut 2008, 12:18

Zdjęcie
Zdjęcie

Na rozpoczętym w ostatni weekend salonie samochodowym w Detroit Volkswagen zaprezentował swoje nowe "coupe dla ludu". Co wy sądzicie o tym autku przyjmie się na rynku :?:
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

21 Lut 2008, 12:20

ładny samochód,pytanie jak cennowo będzie wyglądać.
michalmanu
Zaawansowany

Miejscowość: Silesia

21 Lut 2008, 12:24

tego nie wiedzą nawet najstarsi górale
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

21 Lut 2008, 13:35

dobrze że Vw odszedł od swojej polityki-drakońska cenna za model podstawowy i nic w standardzie nie ma.Licze że dobrze wyposażony model za 150 tys będzie można kupić(skóra navi,dsg,mocny silnik).
michalmanu
Zaawansowany

Miejscowość: Silesia

21 Lut 2008, 20:57

Co do ceny podstawowy samochód ma kosztować w granicach 90 tys.Szczerze mówiąc niezbyt to dużo,ale wiadomo,że w standardzie nie otrzymamy zbyt wiele jak to u Volkswagena...A co do samego auto to mi się podoba choć przód jest jakiś taki...dziwny,poprostu nie bardzo mi sie podoba.Ale lina nadwozia jest bardzo dynamiczna,świetnie wygląda :D A elementem,który mi sie najbardziej podoba w nowym Passacie to kierownica,wygląda jak z jakiegoś sportowego coupe,wspaniała.Taka mała rzecz a tak cieszy :D
"Uważam,że Ferrari to miniaturowa wersja Boga"
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kia Niro Hybrid - test spalania
    Ten kompaktowy crossover jest jedynym w tym zestawieniu reprezentantem innego kraju niż Japonia. Oferowany od 2016 roku przez koncern Kia model Niro jest pierwszym crossoverem tej marki z napędem hybrydowym. W 2019 roku poddano ...