Volkswagen Passat - da się wgrać polski język??

17 Wrz 2009, 15:20

Witam,
Sprowadziłem ostatnio z niemiec VW Passata (rocznik 2007), i ciekawy jestem czy istnieje możliwość zmiany języka w jego komputerze pokładowym. W opcjach są różne języki, ale polskiego nie ma.
Umię co prawda i niemiecki i angielski, ale zawsza to jakoś tak lepiej jak jest po polsku!!
MikeyG
Nowicjusz

• 10 Sty 2010, 18:25

witam,
    z tego co mi wiadomo to niestety nie ma wersji polskojęzycznej
    previa
    Nowicjusz

Miejscowość: Pomorze

10 Sty 2010, 21:01

Gdzieś mam materiały na ten akurat temat,jutro to napiszę ,z tego co pamiętam to da się! :wink:

[ Dodano: Nie Sty 10, 2010 21:41 ]
    Ach, to stary temat ale opisać można!
    PhantomASA1
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
    Miejscowość: Z prawdy :)

12 Sty 2010, 15:12

temat stary ale aktualny!!!
    MikeyG
    Nowicjusz

14 Sty 2010, 16:47

Mam materiał na temat wgrywania polskiego menu do fabrycznej nawigacji,niestety nic nie pisze o spolszczeniu komputera pokładowego. :sad:
    PhantomASA1
    Forumowicz VIP

14 Sty 2010, 21:52

Tak jak napisał Previa nie ma wersji po polsku jedynie możesz to jakoś przetłumaczyć (wyraz po wyrazie) ale nie wgrasz w kompa.
    piotrpz87
    Stały forumowicz
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
    Prawo jazdy: 01 01 2001
    Auto: Mazda 6
    Silnik: 2,3
    Paliwo: Benzyna
    Typ: Sedan/Limuzyna
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 2002
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

25 lat SKODY Favorit
      SKODA Favorit, jeden z najważniejszych samochodów w historii marki, w tym roku obchodzi swoje ćwierćwiecze. Model ten zadebiutował podczas 29. Międzynarodowych Targów Przemysłowych w Brnie w 1987 roku. Pierwszy ...

15 Sty 2010, 10:13

No dobrze Piotrze,wytłumaczcie mi gdyż kompletnie się na tym nie znam,mam materiały na temat wgrywania polskiego menu do fabrycznej nawigacji,opisać to czy nie?!Może te rady się przydadzą!Jeśli tak to opiszę potem!Wiem tylko ,że z Mercedesami jest problem raczej nie do przeskoczenia, ale z VW-agenami,AUDI,OPLAMI można sobie poradzić,ale?!To nie takie proste.
    PhantomASA1
    Forumowicz VIP

15 Sty 2010, 15:57

Ale ty masz Phantom materiały jak wgrać polskie menu do nawigacji a to zupełnie co innego niż opcje komputera pokładowego sterującego np. klimą ,podgrzewanymi fotelami itd. po prostu wszystko co tylko posiada auto miało by być po polsku a takiej opcji niema.
    piotrpz87
    Stały forumowicz
    Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
    Prawo jazdy: 01 01 2001
    Auto: Mazda 6
    Silnik: 2,3
    Paliwo: Benzyna
    Typ: Sedan/Limuzyna
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 2002