Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
foto40 napisał(a):1. [link do oferty na Olx wygasł] ... cf091e32e4 - tylko ze nie wiem czy to nie jest zwykły 1.9D, a ten to podobno muł straszny
2. [link do oferty na Olx wygasł] ... CVoe0.html - jedyny z klimą
3. [link do oferty na Olx wygasł] ... Zswp.html- ten był malowany to tak nie widać rdzy.
4. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... Cm8LT.html? - niewiarygodnie niski przebieg
5. Chyba, że widzieliście może coś lepszego?
nie ma jak to głos kobity na temat o którym nie ma pojęcia Camper na benzynę i gaz? jaki sens wytłumacz mi? pojedziecie na granice? zdajesz sobie sprawę ile kosztuje gaz na zachodzie? ile zajmuje miejsca instalacja? już pomijam to ogłoszenie które wrzuciłes, cistrenowy silnik z przebiegiem 360 i to jeszcze na gazie. To dopiero trzeba mieć umiejętność NIE kierowania sie rozsądkiemfoto40 napisał(a):No dobra, nie udało mi się z kobietą dojść do porozumienia.
Kao napisał(a):zdajesz sobie sprawę ile kosztuje gaz na zachodzie?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN