Chciałbym poznać waszą opinię na temet tych marek która jest lepsza,mniej zawodna i tańsza w utrzymaniu ? Chodzi mi o samochodzik typu audi a4 lub passat rocznik 1998 Co polecacie ?
Kolego "grzestv" nie przesadzaj jezeli chodzi o wielkość Passat będzie wygodniejszy napewno trochę lepszy komfort podróżowania bo jest większy od A4. Zależy jakie przeznaczenie bedzie miało autko jedno i drugie jest z tej samej grupy...
kolego ArteK,wiem co mówię .mam doczynienia z autami na codzień
na 4 paski trafia się jedna a4
czyli ze statystyk wynika jedno: AUDI górą
ps.mam audi i robię tylko żeczy eksploatacyjne,a koledzy co mają paski zawsze jest coś do roboty
pozdro
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Elektryczny Land Cruiser pracuje w kopalni miedzi Toyota Land Cruiser w wersji elektrycznej już jest – na razie w Australii. Niezniszczalna terenówka Toyoty, bardzo chętnie wykorzystywana w przemyśle ciężkim – w wersji elektrycznej okazała się idealnym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.