REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Vogue napisał(a):Bryłę ma ładną, ale poza tym to zwykły pastuch z kiepskim dieslem i jeszcze gorszą benzyną.
andrej18 napisał(a): Nie chcę też jeździć jakimś fordem 12 letnim za 30 tysięcy bo uczciwie odkładałem na to auto.Analizuje wszystko co tutaj piszecie i jak będzie trzeba to zrezygnuje i wybiorę coś innego.
andrej18 napisał(a):Vogue Jaki modele konkurencyjne w moim budżecie byś polecił?
ale to nie chodzi o to, że jak przekroczy znak "teren zabudowany" to wybuchnie. Wytłumacz, jaki sens ma kupno diesla na codzienne trasy po kilka km. Ani mało nie spali, ani bezawaryjny nie będzie. Gdzie ta taniość? W tym przypadku wybór "mniejszego zła" jest jeszcze bardziej bez sensu, bo mniejszym złem nie jest.Pionek napisał(a):w końcu ludzie w garażach 5 "typów" aut nie maja do miasta, na autostrady, w góry itd..
mike napisał(a):ale to nie chodzi o to, że jak przekroczy znak "teren zabudowany" to wybuchnie. Wytłumacz, jaki sens ma kupno diesla na codzienne trasy po kilka km. Ani mało nie spali, ani bezawaryjny nie będzie. Gdzie ta taniość? W tym przypadku wybór "mniejszego zła" jest jeszcze bardziej bez sensu, bo mniejszym złem nie jest.
Invi napisał(a):Dostałeś na poprzedniej stronie cztery naprawdę udane modele to się nie odniosłeś do tego ani słowem. Mam dziwne wrażenie, że znaczki nie pasują
andrej18 napisał(a):Jaki modele konkurencyjne w moim budżecie byś polecił?
Załóżmy ,że się z tym zgadzam,ale są czasem okazję i można szukać auto chociaż 5-6 tysięcy taniej się znajdzie (tak mi się wydaję) tylko wtedy niektórzy uznają to za pułapkę. Dzisiaj wstawiałem tutaj auto za 34tys w polskim salonie 1 właściciel w benzynie z przebiegiem 80tys.Ossy napisał(a):Prestiżowe auta z 2010 roku kosztują minimum 40 tysięcy i musisz się z tym pogodzić.
andrej18 napisał(a):ale są czasem okazję
Ossy napisał(a):Te okazje sprzedają się wewnątrz rodziny i znajomych albo ogłoszenie znika w ciągu godziny. Tym bardziej w wypadku tak popularnych aut jak Volkswagen.
yeti65 napisał(a):Andrej18 kim Ty jesteś, by spodziewać się prezentu w wysokości kilku tysięcy, od kompletnie obcej osoby
andrej18 napisał(a):Parę lat temu z rodziną w salonie kupowaliśmy gdzieś okolo 10letnie auto citroena w salonie wystawione za 20 tysięcy zjechano nam 6tysięcy
niech poszuka lepszego auta...Pionek napisał(a):No ok to niech weźmie 1,8 tsi 160
spróbuj zrobić tak samo, ale w przypadku bardziej "uznanej" markiParę lat temu z rodziną w salonie kupowaliśmy gdzieś okolo 10letnie auto citroena w salonie wystawione za 20 tysięcy zjechano nam 6tysięcy za położenie gotówki od razu na stół