Witam wszystkich. Przeczytałem kilkanaście tematów na tym forum i wierzę, że mogę znaleźć tutaj kilka osób, które naprawdę znają się na motoryzacji i potrafią doradzić w różnych tematach. Moja problem wygląda następująco - ostatnio zdecydowałem się na zmianę samochodu. Aktualnie jestem posiadaczem golfa 4 1.9 TDI 90 KM. Wszystko fajnie gra i buczy, ale swoje już wyjeździłem i chciałbym zmienić na coś ciekawszego. 2 tygodnie temu wpadł mi w oko wspaniały wózek a mianowicie Volvo C70 Coupe. Po prostu zakochałem się w tym aucie. Wygląd zewnętrzny i wewnętrzny jest genialny. Itp Itd. Natomiast cały czas się zastanawiam czy warto kupić te auto, czy po prostu będzie mnie na nie stać. Przeczytałem wiele opinii i nie wiem do końca co myśleć o tym samochodzie. Drugie auto jakie mi wpadło w oko to Volvo S40. Oczywiście cały czas piszę o pierwszych wersjach tych samochodów. Na pewno S40 jest więcej na rynku i większy wybór silników, natomiast C70 posiada ten niesamowity wygląd ale z drugiej strony ciężko jest znaleźć po dobrej cenie. No i to spalanie w C70 które mnie przeraża, no ale takie silniki muszą swoje jeść. Chyba, że założyć LPG to może wyszłoby lepiej. Nie jestem mega znawcą aut i ciężko jest mi wybrać pomiędzy tą dwójką. Jeśli ktoś może doradzić to chętnie przygarnę opinię każdego
Oczywiście chętnie poczytam opinię też każdego posiadacza tych modeli - warto czy nie
Pozdrawiam.