Volvo s40, bmw1,.....

09 Lut 2011, 20:18

Witam! Mam seata leona z 2005 r 1.9tdi. Chce jednak samochod oddac mamie bo mi jakos nie podpasowal. Chce wydac na "nowa" bryke 35-40tys, mysle o BMW1 albo Volvo S40 a moze jeszcze cos innego? Myslalem o silniku disela do Bmw i do Volvo. Przestronnosc auta nie ma az dla mnie takiego znaczenia bo bede jezdzil głównie sam. CO polecacie, które z tych dwóch, interesuja mnie wyłącznie konkretne argumenty
someone27
Nowicjusz

Miejscowość: poznań

09 Lut 2011, 21:32

Ja polecam BMW. Lepsza jakość materiałów niż w Fordowskim Volvo, napęd na tył, lepsze prowadzenie. Silnik diesla w BMW też lepiej sobie z tym autem poradzi.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

09 Lut 2011, 21:51

Zdecydowanie BMW 1er, w zasadzie jedyną zaletą Volvo będzie większa przestronność. Tylko nie wiem, czy w tym budżecie dostaniesz ładnego diesel'a, może z początku produkcji.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ferrari Monza SP1 i SP2
    Ferrari słynie z niesamowitych aut z otwartym nadwoziem. Dziedzictwo marki w tej kwestii sięga bardzo daleko wstecz, a model Monza wprost do niego nawiązuje. To speedster, czyli auto, które nie zna kompromisów. ...