Witam. Zastanawiam się na jakich kołach dobrze będzie wyglądać Volvo S40 II z 2007r. Waham się pomiędzy 16tki a 17tki. Słucham opinii, w relacji wygląd - komfort jazdy, co wybrać ? I ewentualnie jaki rozmiar opon letnich w wersji na 17-ce. Pozdrawiam.
Miałem kiedyś S40 i alusy kupiłem 17 calowe, jaki był rozmiar opon nie powiem ci bo już nie pamiętam. Jeździło się fajnie ale tylko po równych drogach. Ogólnie na takich kołach samochód znacznie twardszy i wszystkie nierówności były odczuwalne. Mnie się takie jak miałem podobały, wrzucam poniżej zdjęcie na którym widać je założone na samochodzie.
Jak wypożyczyć samochód tanio i szybko we Wrocławiu? Wrocław to jedno z największych i najbardziej zabytkowych miast w Polsce, które przyciąga zarówno turystów, jak i przedsiębiorców. Niezależnie od celu wizyty, posiadanie własnego środka transportu ...
Czym są masy czynne w akumulatorze? Jedną z częstszych przyczyn zakończenia żywota akumulatora na skutek jego wadliwej eksploatacji jest spłynięcie mas czynnych z płyt wypełniających wnętrze baterii. Opad mas czynnych objawia się zmętnieniem elektrolitu, a ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.