Witam. Zastanawiam się na jakich kołach dobrze będzie wyglądać Volvo S40 II z 2007r. Waham się pomiędzy 16tki a 17tki. Słucham opinii, w relacji wygląd - komfort jazdy, co wybrać ? I ewentualnie jaki rozmiar opon letnich w wersji na 17-ce. Pozdrawiam.
Miałem kiedyś S40 i alusy kupiłem 17 calowe, jaki był rozmiar opon nie powiem ci bo już nie pamiętam. Jeździło się fajnie ale tylko po równych drogach. Ogólnie na takich kołach samochód znacznie twardszy i wszystkie nierówności były odczuwalne. Mnie się takie jak miałem podobały, wrzucam poniżej zdjęcie na którym widać je założone na samochodzie.
Niebezpiecznie dla pieszych od września Co roku od września rośnie liczba wypadków z udziałem pieszych. Ten niebezpieczny dla niechronionych użytkowników ruchu okres trwa w Polsce aż do stycznia. W 2022 roku najwięcej osób odniosło obrażenia ...
Silnik R110 – Renault ZOE Silnik R110 jest najnowszym osiągnięciem Renault, lidera na rynku samochodów elektrycznych w Europie, potwierdzającym jego strategię rozwoju i produkcji silników elektrycznych i kolejnym dowodem na know-how ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.